Da li će nas ova kolaboracija konačno ubediti da nosimo Crocs?

16.04.2024.
RECOMMENDED

Svakom modnom fanatiku dođe trenutak kada shvate da je poznata modna izreka zapravo laž – da bi bilo lepote, ne mora nužno biti i bola. To je trenutak kada se ohrabre na Crocs.

Ovo je bilo veoma očigledno na Simone Rocha FW 2024 reviji. Manekenke su šetale između klupa u londonskoj crkvi Sv. Bartolomeja u neobičnim transparentnim haljinama sa zakrpama od smeđeg krzna na ramenima i kukovima, stilizovani sa Crocs papučama ukrašenim perlama. Druge su nosile sive dukserice ispod korseta sa cvetnim suknjama uz iste te bele papuče sa platformom.

Simone Rocha Crocs 2
Simone Rocha Crocs 1

Od danas je konačno dostupna uzbudljiva Simone Rocha kolaboracija. U sanjivom svetu ove dizajnerke, tri modela papuča – Siren Clog, Classic Clog i Quick Trail – ukrašene su njenim karakterističnim biserima, kristalima i perlama. Nije iznenađujuće da je kolaboracija izazvala pomamu na društvenim mrežama, te se pretpostavlja da će ovi modeli gotovo odmah da se rasprodaju.

209635 6WS ALT140
@simonerocha_

Dok su i ranije postojali Crocs modeli u saradnji sa poznatim dizajnerima (kao što su Christopher Kane kroksice ili megalomanske Balenciaga platforme), nijedne nisu izazvale ovakvo oduševljenje.

Postavlja se pitanje – da li je činjenica da Crocs postaju nezaobilazni deo high-fashion sveta dovoljno da nas natera da preispitamo naš stav prema njima?

Saznaj više:
Povezani članci: