Pretraga

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree i Instagram

Modni cirkus se danas završava ali već znamo koje trenutke ćemo pamtiti dugo nakon što se svetla pogase. Donosimo vam pet najteatralnijih momenata sa Nedelje mode u Parizu.

YEEZY I SLOGAN "WHITE LIVES MATTER"

Revija čiju organizaciju je Kanye držao u tajnosti je kraj Nedelje mode u Parizu. Dokazani skandal-majstor ovaj put je spremio novi mamac - komade sa natpisom "white lives matter" koji su prouzrokovali pravu buru na društvenim mrežama. Pored toga, malobrojne zvanice prisustvovale su nastupu Donda gospel hora, a od modela su se pojavile Naomi, Irina Shayek, Kristen McMenamy i Michèle Lamy.

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu (фото 1)

CHER ZA BALMAIN

Reviju održanu u Pavillon Vendôme zatvorila je ni manje ni više Cher koja se na pisti pojavila ruku pod ruku sa kreativnim direktorom brenda Oliviera Rousteinga u trikou od spandeksa - on brend i za Balmain i za ikonu.

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu (фото 2)

BELLA HADID ZA COPERNI

Video kome niste mogli pobeći čak i ako vas moda uopšte ne zanima postao je viralan praktično in real time. Haljinu stvoreno direktno na pisti neki nazivaju revolucijom mode, dok je drugi nazivaju marketinškim trikom i skupljanjem poena na osnovu tehnologije koja postoji već deset godina. Bilo kako bilo, definitvno momenat koji se svima urezao u pamćenje.

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu (фото 3)

KANYE WEST NA BALENCIAGA REVIJI

Nenajavljeno - ali potpuno u skladu sa svime što se dešava - Balenciaga "Mud" reviju otvorio je niko drugi do Demini druga Kanye koji je prošetao blatnjavom pistom u stilu izubijanog boksera sve sa brenidranim štitnikom za zube. 

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu (фото 4)

ROZE KADILAK NA THOM BROWNE REVIJI

U pravom duhu "Girls Just Wanna Have Fun" reviju brenda Thom Browne zatvorila je zvezda serije "Pose" Michaela Jaé Rodriguez u roze svetlucavim kolima koja su (oko nje) nosila četiri modela. Apsolutni kontrast utopijskoj atmosferi većine ostalih revija i zato, na svoj način, nezaboravan.

Pogledajte najteatralnije momente sa Nedelje mode u Parizu (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor