Pretraga

Pogledajte šta ste sve do sada propustili na Nedelji mode u Londonu

Pogledajte šta ste sve do sada propustili na Nedelji mode u Londonu

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Nakon što nam je Njujork ozbiljno podigao energiju, London nam pruža dodatno ubrzanje (a cela Nedelja mode u britanskoj prestonici nije još ni završena)! Nekada poznat po najvećim egzibicijama i nesputanoj (često studentskoj) kreativnosti, London se poslednjih nekoliko godina okrenuo malim nezavisnim brendovima vrhunske izrade, a za ovu sezonu je povratio svoj over the top DNK. Nekoliko momenata, svi različiti ali jednako upečatljivi, ne izlaze nam iz glave i ne traba ni za šta da ih propustite. Donosimo vam top 3.

Trudna Maggie Maurer u Nensi Dojaka nude haljini

Pogledajte šta ste sve do sada propustili na Nedelji mode u Londonu (фото 1)

Mlada dizajnerka jedno je od trenutno najpopularnijih imena, a do tog statusa je stigla svojim neverovatno seksi providnim slojevitim komadima koji malo šta ostavljaju neskriveno ali izbegavaju vulgarnost. Ovog puta, na reviji je u naj-seksi haljini ikada prošetala trudna Maggie Maurer kao ultimativni dokaz ženske lepote koja se ne meri samo iz jednom (konvencionalnog) ugla.

Violet Chachki u lateksu za Richard Quinn

Pogledajte šta ste sve do sada propustili na Nedelji mode u Londonu (фото 25)

Od Quinna smo navikli da očekujemo teatar, ali izlazak Violet Chachki sa "aksesoarom" na povocu je jedan od onih trenutaka zbog kojih obožavamo revije. Od glave do pete u crnom lateksu, čak je i njena senka pokazivala samopouzdanje i dominaciju. Ostatak kolekcije parira ovom izlasku svojim izraženim retro siluetama i dezenima koji se graniče sa kostimima.

Dečaci u Simone Rocha romantičnim haljinama

Pogledajte šta ste sve do sada propustili na Nedelji mode u Londonu (фото 55)

Cela kolekcija inspirisana je irskim bajkama i folklorom, što se jasno vidi u tamnom koloru kog se Rocha držala u ovoj kolekciji ali ovaj put, umesto tananih devojaka, u njenim u romantičnim haljinama sa karnerima, našli su se i muški modeli. Ovo je bajka u kojoj želimo da živimo. More, please.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor