Pretraga

Došlo je vreme šalova, predlažemo vam 5 načina kako da ih nosite

Došlo je vreme šalova, predlažemo vam 5 načina kako da ih nosite

Tekst: BURO.

Omiljeni jesenji i zimski aksesoar? Šal, naravno. On ima sposobnost da od obične kombinacije napravi mini remek-delo, a o tome koliko će vas grejati, nećemo ni da počinjemo. Ove sezone, i dalje je prisutna klasika sa malim obrtima (ko još ne voli ogrooomne šalove koji su u stanju da zamene zagrljaj?) ali i high-tech modeli koji jednako dobro izgledaju i kad ispod ruke nosite bord i kad nosite torbu. Evo 5 trendova koje obožavamo.


oversized

Svi znate onu fotku na kojoj Lenny Kravitz ide nz ulicu umotan u šal pod kojim bi komotno moglo da se spava? E, dobro. Ona vam je ultimativni #inspo. Šal ili ćebence, linija je tanka.


postavljen

Možda vam debela postavljena jakna ni ne treba? Realno, ovakav šal je sasvim dovoljan, a možete ga kombinovati i sa laganim štepanim kaputima. Ton na ton, razume se. 


od veštačkog krzna

Bilo koje veličine, bilo kog oblika, bilo koje boje - šal od veštačkog krzna je pun pogodak i stilski i u praksi. Posebno smo slabi na varijacije na temu u nijansama koje su sve samo ne "prirodne".


u boji

I to ne bilo kakvoj, već boji koja će oterati jesenje sivilo čim vam pogled padne na nju (vaš ili bilo čiji drugi). Držite se koncepta dopamine dressing i budite sami svoj izvor sreće, svakog dana.


animal print

Ne, nijedna zima bez njega ne može da prođe i ne bismo voleli da je ikako drugačije. Animal print volimo da nosimo u svakom obliku i u kombinaciji sa svim drugim trendovima - od perjanih šalova do onih xxl.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor