Pretraga

Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party

Work hard, play harder

Tekst: BURO.


Znate scenario: druga polovina decembra rezervisana je za božićne zabave i koktele posle posla, onako po službenoj dužnosti (protiv koje se niko ne buni). I zato nam je ovo omiljeni deo godine ali (uvek postoji to kobno ali) ova praksa dolazi sa posebnom grupom problema. Ukoliko ne želite da nosite torbu sa preobukom sa sobom (i ne - stavljanje svetlucavih rogova kupljenih na ulici ne dolazi u obzir) jutra postaju prava modna dilema. Ok, jasno je da je džemper sa svetlucavim aplikacijama najočigledniji odgovor na ovo pitanje ali hajde da budemo malo kreativniji. Donosimo vam pet komada koje možete nositi na posao i nastaviti direktno na bilo koji koktel, a da i na jednom i na drugom mestu budete među najbolje obučenima. Nije teško, ponekad je sve što vam treba samo pravi kaiš.

Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party (фото 1)

Blejzer od pliša

Nema potrebe da obučete celo odelo od pliša (sačuvajte ga za neku elegantniju priliku) ali sako je idealan komad. Bluza sa mašnom je jasan ali uvek dobar izbor, kao i kulote ili uske pantalone, koje će vam dati onu dozu pariskog šika koju francuskinje imaju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Razmažite još malo crnog kreona tik uz trepavice pre nego što izađete iz kancelarije i spremni ste.


Upadljiv kaiš

Stavite ga oko preko najminimalnijeg crnog odela i uživajte u kompletnoj transformaciji. Genijalno se kombinuje i sa svim vrstama pantalona i sukanja, kao i džempera (kojima treba da upašete bar prednji deo). Ako vam je žao da makar i na kratko bude sakriven, slobodno ga nosite i preko kaputa.

Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party (фото 5)


Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party (фото 9)

It haljina

Ona može biti od jednobojnog satena ali i imati animal print - ovde se ne radi o jednom isključivom pravilu koje odgovara svima, već o celokupnom efektu. A kada takvu haljinu obučete, biće vam sve odmah jasno. Uz ravne čizme ili štikle, ona se kreće zajedno sa vama i hvata svetlo kada padne mrak. Ako je bez rukava, nema zime, tanke rolke su najbolji element kombinacije.


Ukrašene ravne cipele

Minimalna štikla sa maksimalnim efektom! Metalik koža, pliš i šljokice, raznobojni kamenčići - sve što vam padne na pamet (što ostavlja super-minimalistički izbor za torbu vrlo jednostavnim). Ovakve cipele dižu svaku dnevnu kombinaciju na novi nivo. Istina, u njima se ne možete baš probijati kroz smetove ali, da se ne lažemo, zima i ne deluje nešto posebno opasno ove godine, zar ne?

Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party (фото 13)


Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party (фото 17)

Sjajna midi suknja (ili kulote)

Ovaj komad je u svoj svojoj suštini toliko jednostavan da je, praktično, basic. Da, dobo ste pročitali, suknja i kulote od šljokica ili metalik materijala su party neutral, baš kao što je to i animal print kada pričamo o kombinovanju. Oversized pletivo ili muška košulja, sako... Kombinuje se sa svačim, pod uslovom da je opušteno. Predlažemo i kosu skupljenu u nisku neobaveznu punđu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar