Pretraga

Pokažite malo kože: Komadi sa isečcima vladaju letom, evo kako da ih kombinujete

Pokažite malo kože: Komadi sa isečcima vladaju letom, evo kako da ih kombinujete

Tekst: Manda Javorina

Timu koji nosi komade sa strateški postavljenim isečcima priključila se i kraljica nepretencioznih i nekomplikovanih trendova, Katie Holmes. Dakle, ukoliko vam se činilo da su ovi komadi rezervisani samo za crveni tepih i gala večere, ili samo za devojke koje poziraju po Instagramu (na Kapriju, na primer) vreme je da ponovo razmislite. Katie se nikada ne trudi previše, a uspeva joj sve što na sebe stavi. U prevodu, vrlo verovatno će uspeti i nama običnim smrtnicima. 

Kao prvo, treba imati na umu da se zaista ne radi samo o večernjim haljinama koje se pertlaju na strateškim mestima, već i o vrlo nosivim komadima - kakva je uostalom i suknja koju je obukla Katie. Naime, na ulicama NJujorka ona se pojavila u beloj suknji visokog struka sa isečcima pored pojasa i Birkenstock crnim sandalama, a ako samo bacite pogled na Instagram, slično razmišlja gotovo svaka devojka koju pratimo zbog mode.

Od haljina sa mini-isečcima sa strane (Zara ima odlične varijacije na temu), preko topova i maksi-sukanja pa sve do kupaćih kostima, opcije su vrlo vrlo nosive. Pogledajte kako ih nose naše omiljene Instagramerke, a zatim se bacite u potragu za savršenim komadom. Spremili smo vam predloge i za jedno i za drugo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor