Pretraga

Došlo je vreme da se ponovo okrenemo street style inspiraciji

Došlo je vreme da se ponovo okrenemo street style inspiraciji

Tekst: BURO.


Volimo trenerke i potpuno odobravamo njihovo novo lice ali sada kada smo konačno slobodni(ji) da iskoračimo na sunce, čini nam se da se otvara potpuno novi svet. Ponovo prelistavamo street style, tražimo inspiraciju i preturamo ormane, a prvi na listi su nam outfiti inspirisani ovim trendovima. Radosno prepisujemo, a vi?

Odelo - ali ne klasično

Da li i vi jedva čekate da na sebe stavite nešto ispeglano? Precizno krojeno (čak i kad je oversized)? Stanite u red! Ovo je verovatno trenutno najveća modna fantazija ali dolazi sa neočekivnim obrtom: umesto klasičnih pantalona tu su šortsevi i bermude. Dovoljno letnje, dovoljno slobodno ali i o, tako šik! Uparite sa jednostavnim topom i štiklom srednje visine (ako ste spremni da izađete iz ovih patika).


Be square

Kvadratići i karo, od klasike do printova u stilu op-arta sedamdesetih. Toliko smo ih viđali da nam se čini da će prevazići dosadašnji nezaobilazni animal print! Od glave do pete ili samo detalj, u dve boje ili njih više - sve prolazi. Ipak, na listi želja nam se najviše kotira midi suknja koju ćemo čim pre prošetati po gradu!


Haljina + volumen

Antiteza retro uskoj tegljivoj haljini je genijalna romantičarska fatazija u stilu Cecilie Bahnsen i Simone Rocha koja nas je osvojila na prvi pogled, a sada je konačno došao trenutak i da je doživimo. Volimo je u svim inkarnacijama i dužinama od bebi-dol mini varijacija preko midi providnih i dramatičnih dužina za veče (koje će možda još malo sačekati). Što pufastije, to bolje! Ovo važi i za rukave od kojih nismo ni blizu spremni da odustanemo.


Teksas od glave do pete

Bilo da se radi o jednoj boji ili različitim denim kombinacijama, ovaj retro trend treba izvesti dosledno od početka do kraja, a opcije su mnoge. Siluete sedamdesetih sa širokim nogavicama i visok struk uz uže košulje, haljine za koje se ne bi reklo da se uopšte mogu praviti od teksasa ili kombinezoni (uz pertle preko nogavica, razume se, ovo je trend koji i dalje živi punim plućima) su svi na našoj listi želja.

Ostavite komentar