Pretraga

Ako ove sezone kupujete jedan aksesoar neka to bude kačket

Ako ove sezone kupujete jedan aksesoar neka to bude kačket

Tekst: BURO.

Ukoliko ovu modnu sezonu ugrubo opisujemo možemo reći da su se dva trenda superiorno izdvojila jedan je opušten look koji podrazumeva trenerke, mekane papuče i uopšteno izgled “kao kod kuće”, dok su s druge strane devedesete godine kojih kao da ne možemo da se zasitimo. Najbolje od svega jeste činjenica da se ova dva super trenda susreću u nekoliko tačaka i da skoro nikada nije bilo lakše (i udobnije) obući se trendi. Zamislite look Lady Di sa predimenzioniranim duksom, sakoom i donjim delom trenerke. Da, to je to. Outfit za skrivanje od paparaca u kom je Diana išla po decu u školu sada može biti super izbor i za svečanu večeru. Zbilja živimo u veličanstvenim vremenima.

Kačket je taj detalj koji će svaku modnu kombinaciju učiniti kul i nonšalantnom u isto vreme. Kosa vam je bezveze? Nikakav problem, dodajte kačket. Ukoliko ste mislili da je to tip kape koja vama ne stoji ova godina je tu da to opovrgne. Ukoliko pogledate Instagram, svaka devojka koja je dodala kačket u svoju modnu jednačinu u baš svakoj režiji izgleda toliko dobro, da se pitamo zašto se ranije nismo setili tog starog dobrog stilskog trika?

Ne postoje neka pravila u ovom slučaju, od minimalističkih kombinacija, preko off duty model look-a, sve do kariranog sakoa i bunde sve može biti dobar pratilac kačketu. Takođe, u ovom slučaju ne važi ni sve što znamo o kombinatorici boja i printova, doslovno je sve u igri! Plus, kačketi su jedno od najjeftnijih načina da začinite stvari i promenite nešto u svom stilu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor