Pretraga

Asimetrični kupaći kostim na jedno rame je komad koji jednako dobro izgleda i na plaži i u gradu

Asimetrični kupaći kostim na jedno rame je komad koji jednako dobro izgleda i na plaži i u gradu

Tekst: BURO.


Bilo da čekate u niskom startu da se otvore granice pa da se zaputite na neko more, skrolujete kroz listu domaćih destinacija (i kuća) za odmor ili ste se jednostavno pomirili sa tim da ćete leto provesti u gradu i odlučili da iz toga izvučete maksimum, investirajte u kupaći kostim na jedno rame. Nećete se pokajati ni ako uzmete dva, jedan jednodelni, a drugi iz dva dela pošto su varijacije na temu kako ih (i gde) nositi jednostavno beskonačne. Ukoliko vam manjka inspiracije, evo kako to rade naše omiljene insta devojke.

Za početak, zapitajte se da li više želite ultra-ženstveni model sa karnerima u stilu po kom je postala poznata Johanna Ortiz (a sad ga možete bez problema pronaći i u high street ponudi), da li ćete se baciti u retro boje i gingham dezene i prugice ili ga ovaj put pretvoriti u odu minimalizmu. Opcije kupaćih kostima na jedno rame, postoje za svaki od ovih scenarija.

Ukoliko se odlučite da ih stilizujete po gradu, najbolji par su im oversized odela (pantalone ili bermude, potpuno je svejedno) ili midi suknje. Generalno je bolja varijanta ako ih uparite sa modelima visokog struka - pogotovo ukoliko je u pitanju gornji deo dvodelnog kupaćeg - ali jednodelni modeli sa retro pantalonama koje asociraju na rane dvehiljadite i sa "ribarskim" šeširićem donosi dodatne stilske poene u casual kategoriji.

Ukoliko imate sreće pa ste se zaputili u pravcu neke vode, pa, na raspolaganju su vam aksesoari sa kojima nema greške: od velike pletene torbe (ne mora biti sa Loewe potpisom ali znate na koju mislimo), glam naočara za lančićima ili ove sezone nezaobilaznih šešira. Neka (stilske) igre počnu!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar