Pretraga

Grudnjak-kao-top preti da postane modna klasika, evo kako da u njemu budete najbolje obučena osoba ovog proleća

Grudnjak-kao-top preti da postane modna klasika, evo kako da u njemu budete najbolje obučena osoba ovog proleća

Tekst: BURO.

Ko bi rekao da će momentum Katie Holmes i Khaite bra+cradigan kombinacije trajati ovako dugo? Osim što je nju kao javnu ličnost postavio na modnu mapu, označio je i rađanje stajlinga koji je danas praktično postao klasika, i to u raznim oblicima. Ako i nismo svi legli na rudu i naručili kašmirski set u kom samo grudnjak košta više od $500 (a čak i da jesmo teško bismo do njega došli pošto se rasprodao u rekordnom roku), malo pomalo su nam se pod kožu uvukle sve druge varijacije na temu.

Grudnjaci od trikotaže, ultra-ženstveni heklani modeli (najbolji dolaze sa potpisom Magda Butrum) kao i oni koji podsećaju na kupaće kostime, svi imaju svoje mesto, a najnosiviji model jeste onaj koji liči na sportski - i iz kog se ne izvlače naše omijene Insta devojke. Pa, kako ih ukombinovati da budu street ready?

Naravno, ispod sakoa ili jakne, može i košulje ili džempera ali uvek i obavezno tako da se vidi. Da, volimo Katie i način na koji zaustavlja taksi ali u stvarnom životu, ipak, savetujemo malo više pokrivenosti i to isključivo iz praktičnih razloga. Tu su i nezaobilazan donji deo visokog struka - ne želite da izgledate kao Britney meets Spice Girls wannabe - i opuštena oversized silueta.

U prevodu, dobitne kombinacije su one sa širokim farmerkama visokog struka preko kojih je prebačena velika košulja ili blejzer (za retro inspiraciju osvrnite se na kasne devedesete i rane dvehiljadite), helanke ili biciklističke sa klasičnim krojenim i komadima poput kaputa do poda ili dugog sakoa, kao i sve kombinacije koje uključuju odela - kako preko dana tako i uveče (ne gubimo nadu da ćemo uskoro imati ponovo priliku i za to). Skrolujte za svu inspiraciju koja vam je potrebna.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor