Pretraga

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005.

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005.

Celeb approved

Tekst: BURO.

Foto: @Instagram

Svaka nova sezona ima svoju it cipelu i ovo je činjenica koju čak ni globalna pandemija ne može da promeni. Na listu su se prošlog leta upisale papuče sa Bottega Veneta potpisom, kao i dijametralno različite Chanel ravne sandale što samo ide u prilog činjenici koliko su trendovi - i naša srca zajedno sa njima - nepredvidljivi. Ali. Da nam je neko rekao da ćemo se ove sezone ponovo susresti sa uggsicama - velike su šanse da u to ne bismo poverovali. Na kraju krajeva, zar ovo nisu čizme koje vezujemo za Paris i Nicky, Britney i Lindsay i... čekaj, malo. Ako je plišana trenerka ponovo kandidat za listu želja, zašto to ne bi bile i ove čizme kao apsolutni retro trofej 2000-ih?

Ove zime su devojke poput sestara Hadid, Emily Ratajkowski i Joan Smalls sve kao jedna stale pod Ugg zastavu. Ipak, kako ne bismo pomislili da smo se zaista vratili u budućnost, one nose nove modele brenda: Classic Ultra Mini i raznobojne čupave papuče. J.Lo smo doduše spazili u plišanoj trenerici i modelu do sredine lista ali ovim izdanjem nismo oduševljeni pošto nam je trebalo da se pošteno koncentrišemo kako bismo ustnovili da li je fotka nova ili od pre dvadeset godina (pošto se po samoj J.Lo razlika ne vidi). Dakle, zaboravite sve što mislite da znate o tome kako se uggsice nose (goli stomaci i dekoltei su jedno veliko NE) i pogledajte kako to rade stajliš devojke 2021. Nema na čemu.

u boji kože + mini

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 1)

SEMILY RATAJKOWSKI

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 2)

JOAN SMALLS

Cipele u boji kože, gole noge i mini dužina. Kada ove fotografije ne bi bile ispred vas, nego da čitate samo tekst koji ih prati, lako biste pomislili da pišemo o legendarnoj Nude liniji brenda Loubutin i tome kako da vizuelno izdužite noge. Iako Ultra Mini Uggs ne dolaze u bezbroj nijansi koje se uklapaju sa vašim tenom, devojke kojima na ovaj način odgovaraju imaju sreće: prošetajte ih upravo ovako ali ne zaboravite da su noge jedino što je otkriveno i da imate neki oversized komad prebačen preko ramena radi balansa. Dekolte, farmerke sa niskim strukom i stomak koji se vidi vas u sekundi odvode u modni zatvor. Bez pomilovanja.

CIKLAMA

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 3)

IRINA SHAYK

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 4)

JOAN SMALLS

Ultra Mini Uggs u ciklama nijansi govore da sebe ne shvatate previše ozbiljno, pogotovo ako ih uparite sa drugim raznobojnim komadima. Trenerke ili upgrade u vidu tye dye sportske kombinacije, čak i druge neonske boje kao savršen kontrast su dobrodošla alternative neutralnoj paleti u koju smo se prošle godine uljuljkali. Ova nijansa se rasproda čim stigne u radnje, možda ćete morati da se upišete na listu čekanja. Vredi.

helanke

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 5)

IRINA SHAYK

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 6)

KENDALL JENNER

Uparite svoje Ultra Mini Uggs sa helankama (po mogućstvu crnim) koje sa završavaju tik iznad članka, tako da se malo gole kože vidi između njih i čizama. Ostatak kombinacije neka ostane sveden i casual, u jednoj ili maksimalno dve boje. Naočare za sunce su dobrodošle, pogotovo ako su sa DMY by DMY potpisom.

ODABERITE PAPUČE

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 7)

HAILEY BEIBER

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 8)

BELLA HADID

Kako da nosite uggsice, a da ne izgledate kao da ste upravo stigli iz 2005. (фото 9)

GIGI HADID

Mekane papuče su jedna od naših životnih opsesija, a Uggs modeli ih izdižu na potpuno novi nivo. Iako ih ima i u klasičnim neutralnim nijansama, one koje su nam osvojile srce - a i srca Belle, Gigi i Hailey - jesu one u najsvetlijim nijansama poput žute i najnežnije roze. Ovi modeli gotovo da su se izjednačili po popularnosti za Ultra Mini linijom i potpuno nam je jasno zbog čega (Da li moguće da smo pronaši zamenu za Birkenstocks?). Nosite ih sa retro farmerkama visokog struka ili biciklističkim šortsem i nećete pogrešiti.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor