Pretraga

Ove čizme su nerazumno velike i baš zbog toga ih obožavamo

Ove čizme su nerazumno velike i baš zbog toga ih obožavamo

Tekst: BURO.

Svi znamo za Moon Boots ali da li znamo da su se od (ponekad diskutabilne) zimske potrebe pretvorile u pravi pravcati it-komad? Išetale su sa skijališta pravo na gradske ulice i, naravno Instagram feedove, a tamo su ih sačekali i drugi modeli xxl zimskih čizama. Povratak trenda ove sezone sve zimske čizme duguju Miu Miu krznenom modelu koji nama - a ni celom modnom svetu - ne izlazi iz glave još od revije upriličene na planinskim obroncima (sa pastelnim balaklava kapama, razume se).

Fotogarafije Kendall na snegu u bikiniju i Miu Miu čizmama obišle su sve modne sajtove ali nema nikakve potrebe da se bacate u slične egzibicije (osim ako ne volite ruske i švedske banje), opcije za stajling su praktično neograničene, baš kao i modeli koje trenutno možete naći u prodaji od high streeta na rasprodajama pa sve do dizajnerskih modela za koje će vam, možda, trebati kredit.

Svetle boje, pasteli, printovi i slojevi, meke teksture su najbolji način da ih ponesete na neočekivan način i odmaknete se od uobičajenih kombinacija. Pustite mašti na volju, xxl zimske čizme su komad koji sebe ne shvata preozbiljno, pa to ne biste trebalo da radite ni vi. Jednostavno uživajte u novom značenju zabave na snegu, a mi vam donosimo ultimativnu inspiraciju i najbolje komade.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor