Pretraga

Ovo je najjeftiniji trendi aksesoar koji svaku kombinaciju može učiniti kul

Ovo je najjeftiniji trendi aksesoar koji svaku kombinaciju može učiniti kul

Tekst: BURO.

Da, obožavamo one fantastične luksuzne torbe besprekorne izrade sa detaljima u koje bismo mogli da gledamo danima. Ali, s druge strane ovih dana smo u na sasvim suprotnom kraju sprektra. Gde je sve jednostavno, lako, neupadljivo, no name... Moda je pasija i zabava, ali postoje trenuci kada nemamo dovoljno snage da joj se prepustimo. Biramo rađe da prilegnemo na neku stenu na suncu, bez previše razmišljanja o trendi pojavama, trendovima uopšte i stanju u svetu luksuza (i tamo je poprillično tiho). A izgleda da je i ostatak sveta u sličnom raspoloženju, influenserke su sve diskretnije sa svojim putničkim eskapadama, a najtrendi torba je ona koju zapravo svi imamo u kući. Šta?

Oh da, ona obična pletena torba koja nam pretekla od majki i baka, možda je u špajzu, ali sigurno je tu negde. Cegeri su naša go to torba kada ne želimo previše da razmišljamo, a zapravo njihova letnja beach varijanta jeste rupičasta.

Ono što je zabavno kod ove torbe jeste da svi mogu videti sadržaj važeg dnevnog zavežljaja. Ubacite sitnice i dodajte dobru knjigu, čisto jer vam se može. Ono što nije zabavno jeste da zbog tih rupa možete izgubiti omiljene sitnice, zato pripremite i manji neseser u koji ćete ubaciti novac, kartice, labelo i ključeve, kako bi sve bilo tu i na kraju dana.

Pre nekoliko sezona brend Vetements su kupcima ponudili svoju verziju ove torbe po ceni od neverovatnih 3.465 dolara, vi igrajte pametnije, jednostavno svoju kupite u bilo kom supermarketu, realne razlike i nema. Što se stajlinga tiče, ova torbica pristaje uz skoro sve. Možete kanalisati francuski stil, nešto casual i elegantno će biti njen savršen pratilac. Plus odlično će vam poslužiti i na plaži (leto još uvek nije gotovo!).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor