Pretraga

Ovo su torbe koje ćete viđati svuda ove godine

Ovo su torbe koje ćete viđati svuda ove godine

Tekst: BURO.

Nova sezona - nova garderoba? Pa, ne baš i to iz više razloga, a jedan od njih je i taj da se zima praktično tek ovih dana zaukala i da ćemo se još načekati da isprobamo sve što smo videli u kolekcijama za proleće/leto 2022. Na sreću, za sve nas koji volimo da pravimo liste unapred, tu su uvek torbe! Za njih ova pravila ne važe i možemo ih (idealno) kupiti i (još idealnije) nositi odmah ili se jednostavno inspirisati za neku narednu kupovinu. Donosimo vam pet trendova koje treba da znate - i nikako ne treba da propustite.

Pleteno

I pri tom ne mislimo (samo) na letnje modele od rafie i vintage Bottega delikatni intrecciato. Ove sezone je najzanimljiviji način da razmrdate stvari upravo tekstura, odaberite model od krupno pletene meke kože - imaju ih svi od brendova kao što je Balenciaga pa do Massimo Dutti.


Logo

Nema nikakve potrebe da budete skromni: ukoliko imate skupu torbu, hvalite se. Monogrami vladaju svuda od Loewe, preko Diora pa sve do Fendija, a ultimativni logo brend Chanel, ovog marta izbacuje i novi model ukrašen metalnim slovima svog imena model Chanel 22.

Ovo su torbe koje ćete viđati svuda ove godine (фото 2)

CHANEL


Polumesec

Retro torbe na rame u stilu 90-ih i ranih 2000-ih nas ne napuštaju, a sada dobijaju i novu varijaciju na temu: ukoliko ste se malo umorili od pravougaonih modela tu je zaobljeni polumesec koji svemu daje neočekivani obrt. Za najbolje stajlinge odaberite model u boji.


Učkur

Bucket bag, na rame ili model koji se nosi u ruci - treba vam bar jedan koji se zatvara poput džaka. Zaljubljeni smo u sve veličine onih najmekših koje želimo da nosimo poput jastučeta (za emotivnu podršku kada se život zakomplikuje).


Ovo su torbe koje ćete viđati svuda ove godine (фото 5)

BOTTEGA VENETA

Lanac

Ova velika ljubav započela je prošle godine, a ove postaje samo jača. Osim glomaznih zlatnih lanaca sa karikama, tu su i modeli sa tanjim varijacijama na temu kako od metala srbrnih tonova, tako i sa svetlucavim kamenčićima ili logo-lancima (poput Givenchy Moon Cut modela).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor