Pretraga

Pronašli smo komad u kom ćemo provesti kraj leta. Izdvojili smo najbolje modele

Pronašli smo komad u kom ćemo provesti kraj leta. Izdvojili smo najbolje modele

Tekst: BURO.

Iako znamo da sa dolaskom dva-tri kišna dana nije "sve izgubljeno" i da će se sunce vratiti, vreme je da porazmislimo o komadima u kojima ćemo provesti kraj leta i prve jesenje dane. A zna se, kad smo u dilemi - vraćamo se klasici. Isto razmišljaju i naše omiljene devojke pa se poslednjih dana feedovi poslako pretvaraju u stilske vežbe na temu obožavanog džempera na pruge. 

Već je jasno da titulu najpoželjnijih sezone nose teget model sa belim prugama sa Khaite potpisom (već rasprodat, čak i ako vam cena od preko 800 dolara nije problem) i nešto "realniji" House of Dagmar mleko-beli model sa tamnim prugama koji kao da se pojavio na svakoj devojci na nedavno završenoj Nedelji mode u Kopenhagenu. 

Na svu sreću, alternative su mnoge, a stajling vrlo jednostavan: bele farmerke ili pantalone apsolutno prednjaće u odnosu na sve ostalo, kao i svilene midi-suknje, a neojte zazirati ni da ga ponesete preko kupaćeg kostima - ukoliko imate dovoljno sreće da u spetembru uživate i na plaži. 

I just like that postalo je jasno koji komad za novu sezonu prvo kupujemo.

Pronaći onaj idealan (ili dva) sada i nije komplikovano pošto smo za vas izdvojili najbolje. Skrolujte za BURO. favorite koje možete kupiti već danas.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor