Pretraga

Šta obući na plažu, a da nije samo kupaći kostim? Odgovor smo potražili od stajliš devojaka

Šta obući na plažu, a da nije samo kupaći kostim? Odgovor smo potražili od stajliš devojaka

Tekst: BURO.

Kupaći kostim i marama ili kaftan su klasičan izbor ali ako tražite nešto novo i uzbudljivije, leto pred nama vas neće razočarati. Alternative smo potražili u stajlinzima za plažu omiljenih influenserki (koje se odavno šetaju po plažama i izležavaju pored bazena), a čak i high street brendovi su se uključili u igru pa "prepisati ih" neće biti bikakav problem. Ova tri su nepogrešiva i na vrhu naše liste.

komplet

Lepršav ali minimalistički, jednobojni set je apsolutni hit na svim poljima, od plaže i bazena pa do grada. Birajte jednobojne u neutralnim nijansama, beloj, krem, braon i crnoj i tkanine koje imaju teskture, od onih gužvanog lana pa do svilenkastih.

Bela haljina

Nije bitno koje je dužine, bela haljina je LBD plaže i celog leta, uostalom. Nema komada koji se bolje slaže uz preplanulu kožu i plavetnilo mora, a ni pleteni aksesoar. Dodajte samo naočare i to je to.

Rupičaste pantalone

Ako tražite alternativu šortsu ili kratkoj suknji, pronašli ste je. Heklane pantalone koje se uklapaju sa kupaćim kostimom su neočekivani it komad sezone.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor