Pretraga

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove!

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove!

Tekst: BURO.

Mnogo toga se promenilo na modnoj sceni u toku protekle decenije, a na to dodajte ubrzano skretanje celog sveta na casual stranu od početka pandemije i jasno je da stvari nikada više neće biti iste. Da, i dalje se divimo New Look haljini u pun krug i opako visokim salonkama, ali to više nije odeća u kojoj ćemo provesti (ceo) svoj dan. Srećom, tendencije su takve da dress code od žena sada više ne zahteva balansiranje na ivici neprijatnosti tokom hladnih zimskih dana. A to se posebno odnosi na mesec modne, 4 nedelje mode zahtevaju od urednika, influensera i fotografa da budu na vrhuncu modne igre, a da pri tome pogledaju što više novih kolekcija i o njima daju svoj sud. Sada modna ekipa može ležerno poći na reviju u kul patikama i predimenzioniranom kaputu (već smo se dotakli nove estetike koja suvereno vlada). I mi smo odlučili da se (sa radošću!) priklonimo novim pravilima igre. Dok smo jurili kroz Pariz naš partner u toj misiji bio je brend adidas. Radi se o brendu čiji dizajneri nepogrešivo umeju da osete trenutak i ponude nam modele koji savršeno kombinuju sportski vajb i visoku modu – jel neko rekao adidas x Gucci?

Naš izbor pao je na nanoviju adidas Originals kolekciju "Always Original" koja se sastoji od komada koji se vrlo lako mogu međusobno kombinovati, ali mogu postati i samostalno okosnica svakog garderobera. Ta posebna kolekcija inspirisana je i kreirana sa ciljem da proslavi evoluciju, raznolikost i moć žena. Šarena "Always Original" kolekcija nadahnuta je stvarnim, snažnim, raznolikim i pre svega originalnim ženama. Talentovanim ženama, ženama koje žive svoje snove, imaju viziju i veruju u bolje sutra. Svojom kreativnom i neustrašivom notom kolekcija razbija tabue i pomiče granice. Prepoznatljivi adidas modeli u ovoj varijaciji stižu u izboru pastelnih boja i sa floralnim motivima kako bismo zajedno proslavili nastupajuće doba. Gde smo mi sve bili i šta smo sve posetili jurcajući po Parizu? Vežite se, polećemo!

10h

Hotel Costes

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 1)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 2)

Restoran ovog hotela je na svakoj listi preporuka za Pariz i to nije slučajno. Zaista za vreme trajanja Nedelje mode tu su svi sa liste najmoćnijih u modi. Videćete influensere u ludim kombinacijama, biznismene u odelima, dizajnere kako ručaju sa svojim timovima... Naš izbor bio je za početak dana, dok je sve relativno mirno i dok se sve zagreva za revije koje nas čekaju. Naručite šumsko voće i kapućino i prisluškujte razgovore za susednim stolovima, ekskluzivne modne vesti su na korak od vas.

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 3)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 4)

12h

Ulice Pariza

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 5)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 6)

Ono na šta se pripremite, ali što vas uvek iznova iznenadi jeste zgusnut raspored revija i koliko zapravo vremena morate da provedete u saobraćaju. Vozači su iskulirani i voze sporim sistemom stani-kreni, ali kada kasnite na prezentaciju i sastanak u showroomu-u nije lako ostati pribran na zadnjem sedištu. Zato je sjajno rešenje biti u patikama, jednostavno zaustavljamo taksi i dalje nastavljamo peške (pa dobro, trčeći). Ali sve stižemo!

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 7)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 8)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 9)

15h

La Plage Parisienne

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 10)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 11)

Pa svima treba predah, zar ne? La Plage Parisienne je jedan od restorana koji smo vam preporučili, a takođe je jedno od naših omiljenih skrivenih mesta u Parizu. Radi se o restoranu koji se nalazi na keju Beaugrenelle, što vam omogućava direktan pogled na Senu dok ručate. I enterijer je jednako interesantan, tako da je sjajna ideja ovde odmoriti. Ako imate snage posle možete u laganu šetnju kejem, jasno je da je to bila naša opcija.

17h

Hôtel Plaza Athénée

Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 12)
Uz ovu adidas kolekciju možete da (pre)stignete sve trendove! (фото 13)

Tokom ovog putovanja baza nam je bio ikonični Plaza Athénée hotel i to je bilo mesto gde smo se u brzini vraćali kako bi promenili outfit i nastavili ludu trku po gradu. Ipak, nekim danima smo i uživali u svim sadržajima koji taj hotel nudi. Raskošna bašta je magična i tu smo punili baterije za dalje. adidas pantalone od materijala nalik koži bile su sjajan izbor jer su istovremno udobne, a dovoljno elegatne za sedenje u svim pariskim lokalima.

Najnovija adidas Originals "Always Original" kolekcija je od ovog meseca dostupna i kod nas, pronađite ove fenomenalne komade u adidas shopovima. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor