Pretraga

Vreme je da dodate glomazno prstenje u svoju kolekciju

Vreme je da dodate glomazno prstenje u svoju kolekciju

Tekst: BURO.

Glomazno raznobojno prstenje poslednjih meseci zauzelo je svoje mesto na mapi trendova za proleće i polako preteklo nizove delikatnog zlatnog naređanog prstenja koje je dugo i neprikosnoveno vladalo scenom - a ako su mokasine sa debelim đonom i sandale, kao i velike minđuše ikakava indikacija, ovaj trend će se vrlo brzo proširiti na apsolutno sve aksesoare.

Pošto još uvek nemamo baš previše prilika da se doterujemo (iako smo i dalje optimisti), potpuno je za očekivati da svi želimo da se što više zabavimo sa onim što možemo da stavimo na sebe - pa je tako i aksesoar za Zoom postao posebna kategorija - i upravo u tome prednjači veliko prstenje. Dodatni plus: genijalno izgleda i na selfiju kod kuće, a Bella Hadid je na putu da od njega napravi svoj zaštitni znak.

Dokle god je dominantno i privlači pogled, ovo prstenje može biti od raznobojne plastike, klirita ali i zlata i srebra, a što ih je više to bolje. Coctail rings više ne sede u fijoci i ne čekaju neku posebnu priliku ili maksenbal, a najbolje izgledaju u grupama. Došlo je vreme da napravimo žurku makar uz pomoć aksesoara.

Poseban plus? Opcije su bukvalno i zaista nepregledne, i to ne samo u izboru boje i materijala već i toga gde ćete ih kupiti. Vintage bazari (i pijace na otvorenom), sajtovi, fensi brendovi i domaći dizajneri su sve potencijalni teran za lov na blago, baš kao što je to i fijoka sa nakitom omiljene tetke. Šta čekate? Vreme je da se razmašemo - bukvalno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor