Pretraga

Zauvek ćemo nositi ove anti-trendove

Zauvek ćemo nositi ove anti-trendove

Tekst: BURO.

Volimo nove stvari i osluškivanje street style-a i Instagrama ali nikada se ne odričemo onoga što znamo da izgleda odlično, a čini da se osećamo još bolje. Ovih pet anti-trendova se zauvek nalaze u našem #inspo folderu i ormaru.

#1 ROLKA BEZ RUKAVA + PANTALONE

U istoj boji, naravno. Crna će uvek biti ona na koju se prvo oslanjamo ali neutralne nijanse poput krem, kamel i braon takođe daju prefinjeno opušten efekat.

#2 BLEJZER + FARMERKE + BALETANKE

Neki klišei su to postali sa razlogom, a ova "Parižanka" kombinacija je pravi dokaz za to. Savršen modni balans 24/7, kakav god dan imali ispred sebe. 

#3 PRUGASTI DŽEMPER + BELE PANTALONE

Zauvek zaljubljeni u oversized mornarski džemper, a najviše u ovoj ton-na-ton kombinaciji sa belim pantalonama ili belim farmerkama. Možda nije za one od nas koji ne umeju da se sačuvaju od fleka, ali izgleda genijalno svaki put.

#4 TEKSAS KOŠULJA + FARMERKE

Groznica po imenu "denim od glave do pete" je zahvatila modni svet, ali pored neočekivanih kombinacija uvek se vraćamo i ovoj najklasičnijoj koju čine košulja, farmerke i crne čizme.

#5 SATEN HALJINA + BLEJZER

Najseksi komad od satena u kontrastu sa sakoom koji kao da je iz muškog ormara je isprobana formula kojoj niko ne može da odoli i koja ne zna za vreme.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor