5 neverovatno zabavnih Instagram profila koje morate zapratiti

    02.04.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/cover_memes_copy.jpg

    Humor će spasiti svet! Predstavljamo vam najsmešnije modne profile na Intagramu koji stiču neverovatnu online popularnost

    Društvene mreže su postale pravo mesto i digitalno platno na kojem možete da pokažete svu svoju kreativnost. Za (online) umetnike Instagram sa svojim stalnim invencijama i poboljšanjima pravo je mesto na kojem njihov rad mogu da vide hiljade i hiljade očiju bez potrebe da prave samostalne izložbe u galerijama ili da pokušavaju svoj rad da predstave kroz gerila style grafite. Ovo je nova realnost u kojoj oni koji su shvatili pravila igre privlače desetine hiljada posetilaca (i lajkova) ali za razliku od „instagram modela“ ili „influensera“ oni kombinuju svoj otkačeni smisao za humor sa svojom kreativnošću i dokazuju da moda može biti zabavna i inteligentna. 

    Siduations

    Ako ste se ikada pitali dok gledate revije “ Ali gde bih nosila ovo?“ Sidney Prawatyotin ima fenomenalan odgovor za vas na svom profilu. Situacije u koje @siduations stavlja svoje modele izmamiće vam definitivno osmeh (ili dva) kada nabasate na njegov profil.

    Hey_Reilly

    Poigravanje sa legendarnim logoima i tipografijom i onda izvrtanje na glavu istih je specijanost ovog umetnika. Kada je Silvia Venturini Fendi videla njegov remiks Fendi i Fila logoa bila je toliko oduševljena da je to proizvelo saradnju koja je rezultirala motivima koji se nalaze u kolekciji ove modne kuće za sezunu jesen/zima 2018.

    Gryffindior

    Kada vidimo da profesor Dumbledore, profesor McGonagall i Nevile Longbottom nose Dior total lookove možemo reći da se zaista dešava magija. Ovaj nalog meša lukove iz arhiva i aktuelne sa pista i stavlja ih na likove iz Harry Potter univerzuma. Ako vam to već nije bilo jasno iz same igre reči imena ovog naloga.

    PortisWasp1

    Pitanje na odgovor šta dobijate mešanjem Disney sveta i muške mode dobićete ako odete na Instagram nalog ovog škotskog umetnika i blogera. Tako da ako tražite mesto gde su isprepletani Petar Pan, Snežana i Bambi sa referencama iz pop kulture – došli ste na pravo mesto!

    Freddiemade

    Freddie Smithson je kralj momentalnih asocijacija i njihovih pretvaranja u genijalne ilustracije. Uvek aktuelan i neverovatno duhovit, ovo je vaša prečica za brze pregleda na Insta storijima. Ako nama ne verujete Rihanna ce vas uveriti u suprotno.

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: