Pretraga

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri

Tekst: BURO.

U utorak, 2. maja, suosnivačica i kreativna direktorka istoimenog brenda, Anine Bing, bila je domaćin intimne večere u Le Volteru u Parizu. 

Na listi gostiju našla su se VIP lica, influenseri, stilisti - Philippine Leroy Beaulieu, Mélissa Bon, Marylin Fitoussi, Leia Sfez, Mirjam Flatau, Adeline Mai, Nami Isackson, Jennifer Abeyratn, Benedicte, Fatou Dwa Burguet-Journé, Thérèse Hellström, Peggy Frey, Caterina Minthe, Adele Breau, Gxiiyan, Mélody Thomas, Chloé Maurin, Marie-Gabrielle Graffin, Manon Le Roy Le Marre i Lidia Ageeva.

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 1)
Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 2)

Svaki gost je na svojoj stolici mogao da pronađe Anine Bing Rio Tote torbu sa monogramom i u njoj upakovan par sunčanih naočara iz kolekcije SS22, kao i peškir sa monogramom i maramu za plažu iz debitantske kolekcije Anine Bing Resort. Lista iznenađenja se širi sa bočicom voljenog Pure Noir mirisa i sveće po njenom izboru.

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 3)
Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 4)
Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 5)

Kolekcija 10th Anniversary Resort se sastoji se od 15 komada i kreće se od kupaćih kostima do haljina za plažu i dodataka: u paleti boja šampanjca, kaki, ​​crne i bež, sa akcentom na sadašnji AB print. Annie Bing Resort predstavlja nastavak nostalgične senzibilnosti proleća 2022. sa klasičnim i ženstvenim dodirima ove nove kategorije za brend. Ispunjena osnovnim stvarima za dan na plaži, najnovija kolekcija brenda unosi svoj prepoznatljiv minimalizam uz povišene akcente.

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 6)
Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 7)
Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 8)

Ključni komadi iz bikini kolekcije uključuju Jace One Piece u krem, Rosa bikini top i Naia donji deo u crnoj kao i Lesli u istoj boji. I jednodelni i dvodelni kostimi su napravljeni od recikliranog poliestera i spandeksa. Tu je i klasični blejzer u crnoj boji, pantalone Carrie u crnoj boji, marama za plažu u crnoj i krem boji, haljina Anne, Theodora top, Tio košulju i Keelan šorts.

Anine Bing je proslavila desetogodišnjicu svog brenda, evo kako je bilo na ekskluzivnoj večeri (фото 9)

Kolekcija će biti dostupna onlajn i u prodavnicama. Sadrži izbor kupaćih kostima, haljina, marama za plažu i peškira sa štampom. Punimo korpe!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor