Pretraga

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori

Tekst: BURO.

Foto: Saša Vujanović

Posle uspešnog lansiranja BURO. medijske platforme u Srbiji, naš tim se prošle nedelje uputio na prezentaciju u Podgoricu kako bi okupljenima najavio početak rada koji će se ticati prilika u Crnoj Gori, za čiju teritoriju posedujemo licencu, tako da očekujte puno dobrih vesti sa planina i obale u mesecima koji slede.

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 1)

Po prvi put zvanice smo okupili u fantastičnom i neobičnom prostoru OR kompanije Nine Redžepagić. Radi se o prostoru gde se čuva privatna kolekcija antikviteta, a te večeri svi pozvani mogli su slobodno da uživaju u prostoru, da sede na antikvarnim komadima nameštaja, kao i da ispijaju piće iz originalnih kristalnih čaša. Uz desetine sveća i laganu muziku, nakratko smo odlutali u neko prohujalo vreme, ali smo se brzo vratili u digitalnu realnost.

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 22)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 23)

Okupljenima su se obratili Maja Rašković, BURO. predstavnica za Crnu Goru, i Nenad Janjatović, jedan od osnivača BURO. platforme u Srbiji i Crnoj Gori, kako bi obavestili crnogorsku javnost da je BURO. vlasnik licence za Srbiju i Crnu Goru i lagano ih sproveli kroz dosadašnje uspehe platforme kako u Srbiji, tako i u svetu. Takođe, predstavili su tehničke prednosti koje BURO. familija ima na raspolaganju u okviru svog digital first koncepta. Okupljeni su imali prilike da se upoznaju sa planovima koje BURO. ima za crnogorsko tržište, kao i da vide odabrane online i offline projekte koje smo radili u ovih nekoliko meseci postojanja.

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 24)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 25)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 26)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 27)

Kasnije, u opuštenoj atmosferi gosti iz sveta biznisa i mode mogli su mogli gustiraju osam etiketa poznate crnogorske vinarije Plantaže iz premijum programa od laganog penušavca Crnogorski Val, preko Malvazije, sve do bogatog i ukusnog crvenog vina Epoha. Za gastronomsku pratnju bio je zadužen restoran Forest.

BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 28)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 29)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 30)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 31)
BURO. zvanično započeo sa radom i u Crnoj Gori (фото 32)

Ovo je još jedan uzbudljiv korak u našem kratkom postojanju koji sa nestrpljenjem činimo. Radujemo se novim dobrim pričama, ostanite uz nas.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor