Gigi Hadid je upravo izbacila uljeza sa Chanel piste

    01.10.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/chanelimposter_cover.jpg

    Na Chanel reviji koja je danas održana u Parizu desio se krizni momenat: žena naizgled obučena od glave do pete u Chanel jednostavno se iz publike pridružila završnom defileu revije za proleće/leto 2020. Pretpostavljamo da je uredno pozvana na ovu reviju (Chanel je poznat po neumoljivom obezbeđenju i ekskluzivnim listama), vrlo je teško zamisliti uljeza na Chanel događaju pa pretpostavljamo da je Marie (očekujemo da se tako zove po njenom Instagram nalogu @mariesinflitre) imala redovnu pozivnicu.

     

    Marie, čiji identitet u datom trenutnku nije bio poznat, očigledno živi po devizi living my best life ever. Mirno je sedela za vreme revije sve dok nije došla poslednja povorka kojoj se nenadano priključila. Dok su manekenke prolazile, jednostavno je skočila i pridružila se defileu, na čuđenje svih prisutnih. Mnogi su pomislili da je mini predstava izvedena namerno, s obzirom da je uljez bila u total Chanel looku, drugi da se radi o manekenki koja je izgubila mesto u redu. Okret, profil, poza, hod… sve po redu.

     

     

    Tek nakon što je napravila krug po kulisama koje imitiraju krovove Pariza i pozirala sa ostalim modelima, jedna osoba je shvatila da nešto nije u redu: Gigi Hadid je uskočila i krenula da izvidi (čitaj: reši) stvar. Vrlo brzo ju je odvojila od ostalih, kao pravi mali gangster, dok su druge manekenke napravile krug oko njih. Sledeće što smo videli jeste Gigi koja „ljubazno prati“ gospođu sa piste. Pretpostavljamo da žena neće dobiti pozivnicu sledeće sezone, ali nekako nam je i žao zbog toga. Ko nije nekad poželeo da bude zvezda Chanel revije? Uvek ćemo navijati za underdogs, pa makar oni bili u buržoaskom tvidu.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: