Pretraga

Glenn Martens izbacio je svoj prvi parfem za Diesel, i ne možemo da dočekamo da ga probamo!

Glenn Martens izbacio je svoj prvi parfem za Diesel, i ne možemo da dočekamo da ga probamo!

Tekst: BURO.

Sve što Martens dotakne pretvori se u zlato, od novog vizuelnog identita koji gradi za Diesel pa do neverovatnih kolekcija za Y/Project. Sada nas je iznenadio - i obradovao - svojim prvim parfemom za brend Diesel koji, po nejgovim rečima, miriše na... Džins! 

Glenn Martens izbacio je svoj prvi parfem za Diesel, i ne možemo da dočekamo da ga probamo! (фото 1)

D by Diesel je uniseks parfem napravljen u saradnji sa parfimerima Nisrine Grillié, Shyamala Maisondieu i Louise Turner. Topao radostan miris koji kreativni direktor brenda opisuje kao nastavak Diesel identiteta, a imajući u vidu koliko je brend povezan sa džinsom i to koliko je sam Glenn opsednut tkaninama, nije ni čudo što je upravo ovaj materijal glavna inspiracija koja stoji iza parfema.

“Ono što me oduševljava kada su parfemi u pitanju jeste to što se jednim proizvodom može sumirati čitav brend," izjavio je Martens. "Parfem potvrđuje sve što već odavno radimo za Diesel i za zajednicu koja ga prati. Dobar par farmerki prisutan je u svakom momentu vašeg života. Nosite ih sa visokim štiklama na koktel-zabavama, sa patikama, čizmama... Taj džins stvarno postane deo vas."

Glenn Martens izbacio je svoj prvi parfem za Diesel, i ne možemo da dočekamo da ga probamo! (фото 6)

D by Diesel dolazi u bočici koja se može reciklirati ali i dopuniti, sa poklopcem koji podseća na zakovice na Diesel farmerkama, veganski je i u sebi nosi note pamuka, vanile sa Madagaskara, lavande iz Provanse i đumbira. Dostupan je na zvaničnom sajtu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor