Pogledajte najbolje modne kombinacije sa dodele Emmy nagrada

    20.09.2021.
    RECOMMENDED

    Dodela Emmy nagrada, poput mnogih drugih ceremonija ove sezone, vratila se u uživo format za svoje izdanje 2021. godine. Iako to nije sprečilo poznate da se prošle godine doteraju kao za crveni tepih ali kod svoje kuće, odnosno „na daljinu” (a oni koji nisu bili nominovani šerovali su fotke iz vremena kada to jesu bili), energija je potpuno drugačija kada je svako od njih uživo prošetao neku svoju modnu egzibiciju (ili dosadu) crvenim tepihom.

    Muškarci su se pojavili u odelima, u rasponu od tradicionalnijeg trodelnog u crnoj boji od glave do pete (poput onog Dolce & Gabbana koje je nosio William H. Macy) do nešto modernijih varijcija na temu, kao što je po meri rađeno Loewe izdanje za dobitnika Emmy-ja, Josha O’Connora. Drugi su iskoristili priliku da ubrizgaju boje u svoj izbor autfita, u čemu je prednjačio Kenan Thompson.

    Na čelu najupečatljivijih modnih momenata kada su u pitanju žene svakako se nalaze Anya Taylor-Joy i njena zlatna Dior haljina iz kolekcije visoke mode, zatim Nicole Byer sa svojim Christian Siriano statement kombinacijom, ali su crveni tepih zapravo zapalile Michaela Coel (takođe Emmy dobitnica) i neonska Christopher John Rogers haljina u kojoj se pojavila.

    Saznaj više:
    Povezani članci: