Pretraga

Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove

Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove

Tekst: BURO.

Krajem prošle godine kompanija Marc Jacobs International objavila je pokretanje nove linije The Marc Jacobs i prvi vizuali su konačno tu! Samo ime kolekcije je skinuto sa privatnog Instagram naloga kreatora i od glavne linije se razlikuje samo po tome što ispred ima član "The".

"Želeli smo da uradimo nešto što ne liči na kolekcije koje smo do sada pravili, u smislu da je veći fokus na pojedinačne komade", izjavio je dizajner. "Ove stvari treba da spajate na svoj način, više se radi o tome kako ćete ih sami stilizovati nego o tome da skinete neki look sa piste od glave do pete." Jacobs je dodao i to da će kolekcija obuhvatati odeću, cipele, aksesoar i nakit.

Zajedno sa Jacobsom, na look booku je radila i stilistkinja Lotta Volkova, koja je na velika vrata ušla u svet mode zahvaljujući svojoj saradnji sa Demnom Gvasagliom i brendovima Vetements i Balenciaga. Na svim vizualima se nalaze manekeni-blizanci u jednakim haljinama, kaputima, grilonkama u boji, a fotografije potpisuje Hugo Scott.

Još uvek ne znamo da li će Volkova biti stalan saradnik na novoj liniji ili je ovo samo jedna saradnja ali smo oduševljeni rezultatom!

Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove (фото 1)

Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove (фото 2)

Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor