Zvanično je: Rihanna i LVMH pokreću modni brend Fenty Maison

    10.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_FENTY.jpg

    Ovo nije vežba! Ponavljamo: ovo nije vežba!

    Da li ste spremni?

    Nakon meseci spekulacija i hajpa da Rihanna započinje saradnju na modnoj liniji sa najvećim modnim konglomeratom na svetu, ova glasina je danas postala činjenica. Muzički i beauty mogul (da, ona je sve to) će predstaviti svoju prvu ready-to-wear kolekciju 22. maja u Parizu, a pored garderobe, u nju će uključiti i liniju cipela i aksesoara. Ovo je potvrda da Rihanna nije samo skrajnuta u odeljak sportske i street garderobe, već da je njeno ime postalo toliko prepoznatljivo i važno da kod modne publike ima težinu koliko i Hedi Slimane ili Nicolas Ghesquière. Takođe je i potpuno novi smer za ovog modnog giganta koji se ne ograničava samo na oživljavanje starih modnih kuća, već se okreće novoj digitalnoj realnosti punoj različitosti.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/ZVRCA_FENTY.jpg

    Ovim potezom Rihanna će postati prva žena koja stvara novi brend za LVMH, prva žena koja nije belkinja na čelu jednog LVMH brenda, a Fenty Maison je prvi novi brend koji LVMH pokreće od osnivanja kuće Christian Lacroix daleke 1987. 

    Ako vam i ovo nije dovoljno, možemo da dodamo da će uskoro izaći i prva kampanja za Fenty Maison koje je fotografisala sama Rihanna. Nova Fenty era počinje!

    Saznaj više:
    Povezani članci: