Pretraga

Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu

Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu

Tekst: BURO.

Foto: Getty Images

Kada se pojavi fotografija sa crvenog tepiha na kojoj je bio Timothée Chalamet prsti samo kreću da tapnu ekran telefona dva puta. I tako milion tapkanja svaki put. Znamo o čemu govorimo jer smo i mi jedni od tih prstiju koji stavljaju lajk na svaku kombinaciju u kojoj se pojavi. A sada je dobio i zvaničnu potvrdu svog novostečenog statusa modne ikone, tako što ga je magazin GQ proglasio za najbolje odevenog muškarca protekle godine. Iza sebe je ostavio imena kao što su Brad Pitt, Lil Nas X, David Beckham i Skepta. I kao da nije bilo dovoljno što ga na svakom koraku obasipaju komplimentima za glumu, sada je usledila i ova nagrada za stil. Da smo iznenađeni - nismo. Mi oduvek navijamo za njegove smele kombinacije.

Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 1)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 2)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 3)

Da se razumemo, nije uvek nepogrešiv, i nisu mu svi izbori savršeni, ali i on je na kraju krajeva samo čovek. Tako možemo da raspravljamo o onom Louis Vuitton duksu na zvezdice koji kako da je došao iz galaksije far far away ali nećemo - jer niko nema hrabrost da takav duks ponese (i to sa cipelama). Ali možemo da vam kažemo da je na sajtu Lyst pretraga dukseva nakon ove kombinacije skočila za 192%. A voleli bismo da vam skrenemo pažnju i na to da se najviše pojavljivao u Haider Ackermann kreacijama ove godine što je dovelo do toga da izazove istinsko interesovanje kod publike za Haidera, najveće inetersovanje za dizajnera u 2019. godine, veće čak i od interesovanja koje je izazivala Meghan Markle noseći određene dizanerske kreacije. "On ne beži od riskantnih modnih poteza, ali nikada ne dopušta da ga oni zasene i da dobijemo utisak da gaderoba nosi njega, a ne on garderobu", izjavila je Jo Ellison o njegovom stilu. I tako je! 

Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 4)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 5)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 6)

On ima samo 23 godine, i ne zaboravite da se oblači sam, bez pomoći stiliste. Izgradio je, umesto toga, prisne odnose sa kreatorima koji shvataju koliko im mladi glumac publiciteta donosi i oduševljeno prihvataju svaku priliku da ga obuku. Kada pogledate sve ove njegove izbore videćete u njima hrabrost, igru i lakoću, sve epitete koje bi moda trebala da nosi. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se poklonimo sa divljenjem novom modnom kralju.

Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 7)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 8)
Timothée Chalamet je i zvanično najbolje obučen muškarac na svetu (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor