Victoria Beckham bila je najbolje obučena gošća na venčanju svog sina

    11.04.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/venccover.jpg

    Društvene mreže bruje o venčanju Brooklyna, najstarijeg sina Davida i Victorie Beckham koje se odigralo juče u Palm Beachu na porodičnom imanju porodice Peltz. Iako se fotografije samog događaja i dalje drže u tajnosti – javnosti je prikazan samo mali broj i to mladenaca – već je naširoko poznato da je Nicola izabrala brend Valentino i Pier Paola Picciolija kao dizajnera svoje venčanice. Kao i to da je lista gostiju bila više nego impresivna i da su se na njoj našla imena poput Eva Longoria, Serena Williams, Rachel Zoe, Mel C , kao i britanski šef Gordon Ramsay.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/164969080402997.png

    Ako vas je pomalo uhvatila panika od toga što se sećate vremena pre nego što se Brooklyn uopšte rodio (a i Victorijinih trudničkih fotografija u Vogueu koje je potpisao Juergen Teller), udahnite duboko, a zatim primite k znanju sledeću stvar: među svim tim gostima, upravo je Victoria Beckham uspela je da nadmaši samu sebe i pojavi se u srebrnoj haljini sa (takođe) Valentino potpisom. Na paparaco fotografijama koje su isplivale u javnost, videli smo je u elegantnoj večernjoj haljini minimalističkog kroja od srebrne svile, sa kosom podignutom u punđu i njenim prepoznatljivim šiškama. 

    Savršen recept za slediti: klasičan kroj (slip-satenska haljina nije ništa novo) + neverovatno luksuzan materijal + sveden stajling. Prepisujemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: