Pismo torba sada dolazi u XXL izdanju – mi je ovako stilizujemo

Da li su maxi torbe preuzele tron od mini torbi?
19.03.2024.
RECOMMENDED

Moda je ponovo izložena trendu XXL torbi, a praktičnost je najveći agrument za to da naše mini torbe zamenimo sa većim modelima. Uvek nam je potrebno više prostora kako bismo spakovali naše svakodnevne stvari, bilo da su to ključevi, laptop, novčanik ili po nešto od beauty proizvoda – velika torba služi tome da sve naše stvari držimo na jednom mestu.

E sad, street style nam dokazuje da nošenje velikih torbi ne mora nužno da znači da ćemo biti osuđeni na bol u ramenima. Tu predimenzionirane pismo torbe stupaju na scenu. One su dominirale pistom tokom revija velikih luksuznih modnih kuća poput Ferragamo i Fendi, a sada su već redovan deo ključnih street style aksesoara, kao što smo mogli videti tokom Nedelje mode u Milanu.

Bez obzira na to da li ste ljubitelj minimalističkog ili maksimalističkog stila, trend velike pismo torbe je tu za duge staze.

Pismo torba XXL
COS
025708cb444363e73d5767c90121570f

VIĐENO NA PISTI

Ferragamo revija tokom Nedelje mode u Milanu dokazala je da se velike pismo torbe mogu upariti sa pravom odevnom kombinacijom usklađivanjem boja. U slučaju modne kuće Fendi, to je bila kraljevski plava nijansa. Bottega Veneta je prikazala svoj tradicionalan dizajn torbe u većoj veličini, dok se italijanska modna kuća Tod’s takođe pridružila trendu, predstavljajući rekonstruisanu verziju poznatog modela Di Bag.

Tokom Nedelje mode u Londonu, Burberry je ovaj trend predstavio britanskoj modnoj sceni, dopunjujući kako ženske tako i muške stajlinge velikim torbama u neutralnoj paleti. Dizajneri na Nedelji mode u Parizu takođe su se pridružili trendu XXL pismo torbi sa nekoliko modela na Rabanne i Viktoria Beckham revijama.

Victoria Beckham FW24
bda1cf5c064f3942e0e50b7e18faddfc
Victoria Beckham FW24
Saznaj više:
Povezani članci: