Da li nam je Zendaya upravo „servirala“ izgled za leto?

  28.04.2024.
  RECOMMENDED

  Ako ste gledali Challengers, nema teorije da niste poželeli da nabavite I Told Ya majicu. Verovatno ste odmah nakon filma guglali i videli da je u pitanju majica brenda Loewe i da na sajtu košta 330 dolara. Kreaivni direktor modne kuće, Jonathan Anderson, radio je kostime za poslednji film Luce Guadagnina, u kojem su maestralne uloge ostvarili Zendaya, Michael O’Connor i Mike Faist.

  Šta se krije iza naziva na majici koju ovih dana nosi Zendaya?

  Poruka na majici koju ovih dana nosi Zendaya kao deo promocije filma Challengers može da znači Rekla sam vam da sam ja ta devojka, može i Rekla sam vam da Law Roach i ja možemo da izvedemo celu turneju u tennniscore stilu, što je apsolutna istina, ali u stvarnosti, majica predstavlja deo ekskluzivne Loewe kolekcije koju je uradio Jonathan Anderson i da, deo je promocije filma Luce Guadagnina, zato što je na fiilmu nosi Zendayin lik Taschi, kao i lik tenisera kojeg tumači Josh O’ Connor.

  No, zašto likovi u filmu (lik Tasci koji tumači Zendaya i lik teniser kojeg igra Josh O’Connor) nose majicu sa baš ovim natpisom?

  zendaya i told ya

  Čini se da je Anderson, koji je dizajnirao sve kostime za film „Challengers“, bio inspirisan majicom koju je nekada nosio John F. Kennedy Jr. Prema magazinu People, sin predsednika Johna F. Kennedyja viđen je nekoliko puta u majici sa tim natpisom, tokom devedesetih godina – dok je provodio vreme sa suprugom Carolyn Bessette-Kennedy ili dok se igrao sa svojim psom, a nosio ju je kao referencu na svog oca, čiji je inauguracijski slogan iz 1961. godine sadržao frazu „REKAO SAM VAM“. Anderson je otkrio da mu je John F. Kennedy mlađi bio velika inspiracija kada je u pitanju dizajniranje garderobe za lik koji tumači O’Konor u filmu.

  – Kada je JFK Jr bio mlađi, tokom osamdesetih i devedesetih godina, kao da je mogao nositi bilo šta, a seksepil bi uvek bio prisutan, rekao je dizajner za WWD, a čak je i pronašao manekena u kampanji za I Told Ya majicu koji podseća na JFK Jr.  Čim je film dospeo i bioskope, majica je napustila veliko platno. Sam Anderson nosio ju je ispod sakoa na premijeri filma, u Rimu početkom ovog meseca. Samo nekoliko dana kasnije, O’Connor – dugogodišnji miljenik brenda Loewe – nosio ju je na premijeri u Londonu. Trio „I Told Ya“ je kompletiran kada se u majici pojavila Zendaya, pridruživši se zabavi i kasnije kada ju je obukla za opušteni izlazak na jednom od prikazivanja filma prošle nedelje.

  Fotografije: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: