Šta znamo o trećoj sezoni serije Big Little Lies 

    24.11.2023.
    RECOMMENDED

    Ako je verovati rečima Nicole Kidman, uskoro ćemo gledati treću sezonu serije Big Little Lies, na kojoj se uveliko radi.

    Ova vest je veoma obradovala fanove, ako se ima u vidu da je Zoe Kravitz, jedna od glavnih glumica, prošle godine rekla da se nastavak serije sigurno neće desiti, s obzirom na to da je reditelj Jean-Marc Vallée preminuo pre dve godine i da je glupo raditi bilo šta bez njega.

    Prva sezona Big Little Lies puštena je u februaru 2017, druga u junu 2019, a kada bi mogla da bude treća, možemo samo da nagađamo. Što se kasta tiče, originalna postava sigurno ostaje, a i to je nešto što je otkrila Nicole u intervjuu – za Marie Claire Australia, u oktobru 2020.

    – Reese i ja razgovaramo jednom nedeljeno sigurno – preselila se u Nešvil i veoma smo bliske. Zapravo, mi sve mnogo želimo da radimo zajedno ponovo – razgovarala sam o tome i sa Laurom i Zoe i one su za. Pisci, David E. Kelley i Liane Moriarty imaju jako dobro ideju za nastavak – samo nas gledajte.

    Zamišljena kao mini serija, Big Little Lies, nakon ogromnog uspeha prve sezone, dobija i drugu. Ovo ostvarenje zapravo je nastalo prema romanu Liane Moriarty i prati priču o pet žena različitog klasnog statusa u predgrađu Kalifornije i njihove živote posle saznanja da njihova prijateljica godinama trpi fizičko i mentalno znasilje svog supruga. Nesreća i ubistvo koje pokušavaju da sakriju dodatno ih zbližava, ali i komplikuje njihove već odavno komplikovane živote.

    Glavne uloge tumače Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley.

    Saznaj više:
    Povezani članci: