Budi deo sopstvene bajke: OTP banka vodi četiri osobe na  putovanje u pariski Diznilend

Svako ko u periodu do 20. oktobra kao sredstvo plaćanja koristi svoju OTP Mastercard debitnu karticu u okviru mobilnog novčanika ili OTP Junior karticu, biće u prilici da vikend od 1. do 3. decembra provede u ovoj zimskoj čaroliji. Srećni pobednik će biti proglašen do 30. oktobra.
30.09.2023.
RECOMMENDED

OTP banka Srbija je u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala nagradno takmičenje koje pobednika i tri osobe po izboru vodi na bajkovito trodnevno putovanje u pariski Diznilend.

Šta sve obuhvata nagrada?

Nagradno putovanje za četiri osobe uključuje četiri trodnevne karte za ulazak u Disneyland© Paris park u periodu kada će biti održano i Magično zimsko gala veče; četiri povratne avio karte od Beograda do Pariza sa uključenim avio taksama; dva noćenja u hotelu i vrednosni vaučer koji možete da koristite za hranu, piće i suvenire širom Disneyland© Paris parka; kao i pristup godišnjem, završnom balu Princes and Princesses

Pravila za učestvovanje su jednostavna 

Dovoljno je da ste klijent OTP banke i imate Mastercard debitnu karticu izdatu na vaše ime i automatski stičete pravo za učestvovanje u nagradnom takmičenju.

Kako do nagrade?

Potrebno je da koristite mobilni novčanik OTP banke putem svog mobilnog telefona za plaćanje na POS aparatima u Srbiji, bilo da je to aplikacija Apple PaymCard ili GooglePay, a računaju se samo transakcije u iznosu od 500 dinara i naviše. Dodatno, minimum jednu transakciju od svih napravljenih u periodu nagradnog takmičenja treba da izvršite Junior Mastercard debitnom karticom OTP banke, takođe kroz plaćanje mobilnim novčanikom. 

Šta je Junior Mastercard debitna kartica? 

Nova i jedina takva debitna kartica na domaćem tržištu je OTP Junior koja nudi niz pogodnosti, kako za decu uzrasta od 11 do 18 godina kojima je namenjena, tako i roditeljima. Ukoliko želite na vreme da pripremite svoje tinejdžere za odgovoran odnos prema ličnim finansijama i troškovima, OTP Junior kartica je pravi izbor za vas. Samo neke od njenih korisnih funkcija su laka kontrola potrošnje, transparentan uvid u plaćanja, jednostavno digitalno iskustvo, bez pamćenja PIN-a. 

Učesnik koji izvrši najveći broj kvalifikovanih transakcija OTP Mastercard debitnim karticama je pobednik nagradnog takmičenja OTP banke. U slučaju da više takmičara ostvari isti rezultat, nagrada sleduje onom koji je ranije izvršio poslednju transakciju do 20. oktobra kada se igra završava. 

Pobednik će biti proglašen najkasnije 30. oktobra, a njegovo ili njeno ime će biti objavljeno na sledećem linku: https://www.otpbanka.rs/mastercard-disneylandparis/.  Ukoliko želite da se upoznate detaljnije sa Pravilima nagradnog takmičenja posetite sledeći link.

Saznaj više:
Povezani članci: