Pretraga

Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo

Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo

Tekst: BURO.

Decembar je doneo dobre vesti za sve one koji vole dizajn i cene kvalitetnu izradu i komade koji će odoleti protoku vremena. Otvoren je luksuzni Enmon Project Space u Dubrovačkoj 10 na Dorćolu. Taj prostor je osmišljen tako da zadovolji najprefinjenije potrebe iz sfere graditeljstva i renoviranja, pružajući odabranu ponudu proizvoda i usluga.

Enmon Project Place zamišljen je kao mesto gde svi mogu lako pronaći ono što žele, a za one koji su neodlučni tu su stručni konsultanti sa dosta iskustva koji mogu pomoći korisnicima da lagano prođu kroz širok spektar mogućnosti i da odaberu materijale i proizvode koji apsolutno odgovaraju projektu. Arhitekte, investitori, dizajneri enterijera i drugi stručnjaci iz tog sektora sada napokon imaju  jednu adresu gde se sve njihove zamisli mogu materijalizovati.

Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo (фото 1)
Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo (фото 2)

Kompanija Enmon je već godinama u industriji građevine prepoznata kao jedan od lidera, a sada svoju sposobnost da ponude najkvalitetnije proizvode i usluge stavljaju na raspolaganje i drugima.

Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo (фото 3)
Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo (фото 4)

U ovom showroom-u je izvesno da će i oni sa najvišim kriterijumima pronaći pravi izbor za sebe i da će uz kafu i konsultacije sa zaposlenima odabrati materijale i komade koji će biti nosioci projekta i ono što čini razliku između prosečnog i izvrsnog enterijera.

Otvoren je Enmon Project Space na Dorćolu, vodimo vas tamo (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor