Saradnja koju čekamo: Za GANNI & Dr. Martens čizme se vredi boriti

  Iako je za nama godina kolaboracija, GANNI i Dr. Martnes je, zvanično, saradnja iz snova.
  30.11.2023.
  RECOMMENDED

  Ova, 2023. godina, zvanično može da se nazove godinom kolaboracija. I velikim i malim brendovima lakše je da ostanu u modnoj igri ako povremeno udružuju snage, a mi se ne bunimo, slavimo mogućnost da imamo New Balance patike dizajnirane u saradnji sa kućom Miu Miu, Rabanne x H&M haljinu ili onu od Simone Rocha, želimo i Dr. Martens čizme najvišeg kvaliteta (doslovno moogu da traju ceo život) u čiji dizajn je prste umešao kreativni tim kuće GANNI, a po pristupačnoj ceni – prijavljujemo se na listu čekanja, odmah!

  Kako bi obeležili 10 godina postojanja Jadon čizama, brend Dr. Martens pozvao je kreativce iz kuće GANNI, da bi udruženim snagama, preoblikovali klasičan model obuće, dodajući mu prepoznatljive GANNI dizajnerske detalje – leptirasti logo recimo. Kolaboracija je najavljena ranije ovog meseca, a čizme u prodaju stižu – sutra.  

  Na slikama i u videu kampanje vidimo colab komade sa prepoznatljivim DR. Martens obeležjima – žutu upadljivu nijansu, vidljive šavove duž gornjeg dela cipela i pertli, a sve izrađeno od kombinacije recikliranih materijala, ne od kože.

  – Volimo to što se smeo GANNI progresivan vibe savršeno uklapa sa našim raspoloženjem u Dr. Martensu – u, to je ono što partnerstvo čini zabavnim – kada se sinergije dva partnera besprekorno integrišu. Zajedno smo oblikovali proizvod koji predstavlja oba naša brenda – GANNI fuziju i Dr. Martens DNK sa ciljem da završimo 2023. godinu na visokoj nozi. I da na što bolji način nego proslavimo 10 godina naše iconic Jadon čizme, platforme od koje je sve krenulo, izjavio je Darren Mckoy, kreativni direktor DM-a.  

  Kolaboracija je obradovala i Ditte Reffstrup, kreativnu direktorku brenda GANNI.  

  Dr. Martens me vraćaju u moje tinejdžerske godine devedesetih, u moju večno omiljenu eru. To je brend sa ogromnim nasleđem, a njegove čizme su prevazišle generacije, postale simboli subkulture, samopreslikavanja i individualnosti. Mogućnost da sarađujemo sa njima na njihovoj Jadon čizmi za nas predstavlja pravo priznanje. Želeli smo da odamo počast muzičkoj sceni, koja je ogromna inspiracija za mene, izjavila je ona.  

  Čizme su od sutra u prodaji, na sajtovima oba brenda, kao i u odabranim prodavnicama.  

  Saznaj više:
  Povezani članci: