HONOR Magic6 Pro telefon stigao je i kod nas

15.03.2024.
RECOMMENDED

HONOR je najavio početak prodaje HONOR Magic6 Pro telefona u Srbiji. U pitanju je telefon koji nije samo uređaj, već prava revolucija u tehnologiji koja će promeniti vašu svakodnevicu.

Predstavljen na ekskluzivnom događaju u Salonu 1905, prostoru koji integriše luksuz i inovacije, HONOR Magic6 Pro je postavio nove standarde u industriji pametnih telefona.

HONOR Magic6 Pro launching event 3
HONOR Magic6 Pro launching event 2 1
HONOR Magic6 Pro launching event 6

U fokusu ovog revolucionarnog uređaja je veštačka inteligencija (AI), koja, ne samo da obećava da će pojednostaviti vaše živote, već će ih i unaprediti na način koji do sada niste mogli ni da zamislite. Sada da vaš telefon može postati vaš najpametniji saputnik, anticipirajući vaše potrebe, podržavajući vaš kreativni potencijal i pružajući vam iskustvo koje prevazilazi sva očekivanja.

Novi HONOR telefon dolazi sa nizom inovativnih funkcija koje su rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja. Od pametne kamere koja prilagođava sve funkcije u realnom vremenu, preko tehnologije praćenja očiju koja omogućava intuitivniju interakciju, do inteligentnog upravljanja baterijom koje produžava vek trajanja vašeg telefona, Magic6 Pro je savršena kombinacija impresivnog hardvera i naprednog softvera.

Saznaj više:
Povezani članci: