Jacob Elordi u NOVOJ ulozi: Ovog puta kao Frankenštajn, znamo i ko je mlada

    10.01.2024.
    RECOMMENDED

    Jacob Elordi, vremenom, postao je sinonim za portretisanje upečatljivih, ne uvek omiljenih likova. Nastavljajući trend od psihotičnog Nate Jacobsa u Euphoriji do istaknute ličnosti Elvisa Presleyja u najnovijem filmskom poduhvatu Priscilla.

    Dok se još uvek oseća talas uspeha u filmu Priscilla, sve popularniji glumac iščekuje i pohvale koje već pristižu sa filmom The Sweet East, premijerno prikazanog na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu. Utisci se još uvek nisu slegli, niti doživeli pik kada je reč o oba filmska ostvarenja, a Elordi se priprema za još jednu veliku ulogu – Frankenštajno čudovište u adaptaciji koju priprema reditelj Guillermo del Toro.

    Snapinsta.app 155189727 3811922548901397 3674113089741866415 n 1080

    Jacob Elordi prvi put u naučno-fantastičnom filmu

    Glumac je do sada postao popularan po psihološki složenim ulogama. Ovog puta Elordi će imati priliku da se pokaže i na naučno-fantastičnom terenu u najnovijoj adaptaciji romana Frankenstein, istaknute britanske književnice Mary Shelley. Film će se raditi u produkciji Netflixa u režiji, bićemo slobodni da kažemo, majstora horor filmova – meksičkog reditelja i scenariste Guillermoa del Toroa. Reditelj obećava svežu, savremenu interpretaciju briljantnog ali egocentričnog naučnika i njegovog ambicioznog eksperimenta.

    Ostale uloge: Jacob Elordi je definitivno trenutno najveća zvezda. No, društvo će mu praviti i ostali istaknuti glumci, Oscar Isaac, Mia Goth (kao Frankensteinova ljubav), Christoph Waltz, Felix Kammerer, David Bradley, Lars Mikkelsen i Christian Convery. Elordijev dolazak odjeknuo je kao trenutno najveća vest u filmskoj industriji nakon što se Andrew Garfield, prvobitno predviđen za ulogu, povukao zbog štrajka glumaca.

    Jacob Elordi

    Velika očekivanja (ali sa razlogom)

    Film o Frankenštajnu, još u ranoj fazi razvoja. Saradnja između Netflix-a i del Tora, obećava vizualno bogat i narativno podkovan prikaz klasične priče. Sa prestižnom glumačkom postavom i vizionarskim vođstvom meksičkog reditelja, očekivanja su visoka. I sami se nadamo da će adaptacija udahnuti novi život voljenom književnom delu i (možda) ne tako voljenom liku.

    Što se tiče datuma kada bi film mogao da se nađe na velikom platnu, produkcija nas još uvek drži u neizvesnosti. Sa obzirom na trenutne događaje i ponovno biranje uloga, film se verovatno neće uskoro naći na malim ekranima i u saržaju Netflix platforme.

    Jedno je pak sigurno, Jacob Elordi je samo još više povećao čežnju kod ljubitelja kinematografije ako je sudeći po komentarima fanova.

    Snapinsta.app 262649778 638405050665716 8791010060279878181 n 1080

    Foto: @jacobelordi

    Saznaj više:
    Povezani članci:

    No results found.