Kaia Gerber šeta ulicama Pariza inspirisana devedesetim i – poznatom mamom

28.09.2023.
RECOMMENDED

Parizom ovih dana šeta toliko poznatih ljudi, da ćete teško šetati prestonicom Francuske a da na nekog od njih ne naletite. A kakvu su predstavu imali svi oni koji su videli ćerku Cindy Crawford i glumca Rande Gerbera!

Mlada lepotica šetala je Parizom sa takvom lakoćom da je očigledno da je modni posao za nju uživanje.

Dvadesetdvogodišnja manekenka viđena je na reviji The Row, zajedno sa drugaricom i koleginicom Kendall Jenner. Za ovaj izlazak odabrala je šik sivo odelo, koje je ukombinovala sa identičnim pantalonama.

Brend The Row osnovan je 2006. godine i brzo je postao miljenih slavnih, pretežno zbog toga što su njegove osnivačice glumice Mary-Kate i Ashley Olsen. Tokom proteklih 17 godina, čvrsto se etablirao kao omiljen kod poznatih, ali i njihovih stilista: dizajn je minimalan, odiše tihim luksuzom i osnovni je element u garderoberima modela kao što su Kendall, Gigi Hadid i, očigledno, Kaia.

Kaia Gerber 1

I dok mi ostali sate provodimo na društvenim mrežama tražeći inspiraciju za idealni look inspirisan devedesetim, sve što Kaia treba da uradi jeste da pozove – mamu.

Odelo, koje je Kaia uparila sa crnom košuljom, crnim lakiranim štiklama i tamnim naočarima, podseća na Cindiny odeću iz te dekade – većina pamti elegantno mornarsko odelo koje je Crawford nosila na premijeri filma Betmen zauvek 1995. godine: bela košulja, delikatan nakit i talasasta kosa napravili su od nje oličenje luksuza.

Saznaj više:
Povezani članci: