Keanu Reeves najavljuje NOVI ROMAN: Evo šta pisac ima da kaže

    12.01.2024.
    RECOMMENDED

    Glumac je već stekao skromno mesto u književnom svetu radom na stripu u kom je, upravo on, u glavnoj ulozi. Ovoga puta, Keanu Reeves, čuveni glumac, najavio je i uzbudljivu saradnju sa priznatim piscem Matt Kindt na novom romanu koji će da prati radnju iz stripa. Ovaj dvojac, koji je i na samom stripu radio zajedno, napisaće roman pod nazivom The Book of Elsewhere.

    Dvojac je najavio da objavljivanje možemo da očekujemo u julu 2024. godine. A mi vam definitivno savetujemo da, pre objavljivanja romanja, istražite i sam strip BRZRKR izdat 2021. godine.

    8568cba72fc4be934185ca091ed51119

    Reeves, 59-godišnji glumac, otkrio je da će The Book of Elsewhere predstavljati nastavak sada već proslavljenog stripa BRZRKR. Naime, priča prati sagu besmrtnog ratnika koji putuje kroz vekove i vreme, pružajući čitaocima uzbudljiv svet intrigantnog ratnika.

    Glumac je dodao kako je zavoleo imaginarni svet iz BRZRKR-a do te mere da ima želju da ga dodatno produbi i nadogradi sam lik. U skorašnjim izjavama za medije, Keanu Reeves i pisac Matt Kindt poslali su jasne i upečatljive vizije kojie imaju za novi roman. Deluje kao da su obojica uzbuđeni povodom novog književnog poduhvata, te da će roman zaista biti književno delo vredno pažnje. Obećavaju mnogo novih likova, ali i priču sa elementima naučne fantastike.

    Reeves je i u zvaničnom saopštenju za američke medije istakao Kindtov temeljan pristup priči, ističući njegov talenat za pisanje i inovativne ideje. U saopštenju ne stoji na šta se taj „inovativan pristup“ konkretno odnosi, te nam ostaje da saznamo iz prvog izdanja romana.

    Keanu Reeves dobio ponudu od Netflixa

    Priča koja je prvobitno predstavljena kao strip, već je privukla pažnju Netflix-a, koji je najavio planove da ga adaptira strip i budući roman u igrani film u kojem će glumiti idejni tvorac Keanu Reeves. Saga obećava brutalno epsko predstavljanje besmrtnog ratnika kroz 80.000 godina, priču o žrtvovanju, životnim borbama i neumornom traganju za istinom.

    Keanu Reeves

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci:

    No results found.