Da li je to Kendall Jenner odlučila da nosi čuvenu Pixie frizuru?

    Kendall Jenner iznenađuje svojom smelom frizurom u kampanji Victorie Becham za SS24
    26.03.2024.
    RECOMMENDED

    Neočekivani modni obrt. Kendall Jenner predstavila je izuzetno kratku frizuru, čuvenu Pixie u svom pojavljivanju za modnu liniju Victorie Beckham za proleće/leto 2024. godine.

    Supermodel, poznata po dugoj kosi, privukla je pažnju modnih entuzijasta dok je u kampanji ponosno nosila šik frizuru koja odstupa od njenog prepoznatljivog izgleda. Fotografije su najpre podeljene od strane Victoriae Beckham na Instagramu.

    kendall jenner
    Snapinsta.app 433441860 1396822660962370 6056658239333173419 n 1080

    Za razliku od njenog uobičajenog prisustva na društvenim mrežama, otkrivanje nove frizure Kendall nije se našlo na njenom ličnom profilu čime se definitivno dobija na misteriji, a transformacija dolazi sa više intrige. Novi izgled manekenke izazvao je debate o tome da li je zaista Kendall na fotografijama ili je ovo još jedna AI kampanja.

    Kendall Jenner: Pixie, Da ili ne?

    Glatka, sa strane razdeljena kratka učinila je da manekenka zrači sofisticiranošću, stvarajući zavodljiv izgled koji odstupa od svih njenih uobičajenih imidža ikada.

    Iako su neki spekulisali da bi frizura mogla biti iluzija ili privremena promena zarad kampanje, drugi su odlučno komentarisali da bi Kendall Jenner mogla prihvatiti pvaj hrabriji izgled i na duže staze. Inspiracija za ovaj look jeste estetika 1950-ih čime manekenka može da se pohvali retro izgledom. Manekenka je definitivno pokazala da je sprmna da eksperimentiše kada je reč o svom izgledu za potrebe kampanje.

    Pojava pixie frizura i kratkog boba u poslednje vreme dodatno je potpirila spekulacije o potencijalnim budućim frizurama koje će biti u trendu. Dok se sve više slavnih osoba odlučuje za hrabre transformacije kose, izgleda da je i publika spremna da prihvati novitete u beauty i modnoj industriji.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: