Kim Kardashian producira i glumi u dokumentarnoj seriji o Elizabeth Taylor

    31.01.2024.
    RECOMMENDED

    Kim Kardashian, svetu prvenstveno poznata kao reality ličnost i preduzetnica, ulazi uskoro u potpuno novu ulogu: kao izvršni producent i glavna glumica u seriji koji će govoriti o životu holivudske legende Elizabeth Taylor. U nedavnom saopštenju BBC Arts-a, najavljeno je da će Kardashian producirati dokumentarnu seriju pod nazivom Elizabeth Taylor: She Paved the Way, koja će se baviti karijerom i životom glumice.

    Snapinsta.app 421327413 18597974059060659 9031562291515172237 n 1080

    Kardashian je za svetske medije izjavila da je inspiracija za rad na dokumentarnoj seruji došla iz poštovanja prema glumici i poistovećivanje sa osobinama za koje smatra da ih je glumica posedovala. Ovo je njen način da oda počast ženi koja je definisala filmsku industriju. Kardashian obećava da će serija ekranizovati intimne momente iz života glumice, te da će scenario biti pisan po ispovestima glumičinog uskog kruga ljudi, uključujući porodicu, prijatelje i kolege. Kim Kardashian time želi da pruži gledaocima što realniju sliku glumice, onu izvan sjaja i glamura filmskog platna.

    4d11a195127c3df885ee6a44afa0c53a
    Kim Kardashian

    Kim Kardashian kao producentkinja

    Serija će predstavljati put Elizabeth Taylor od malih nogu, sve do vrhunca holivudske slave, pa do smrti. Sa do sada neobjavljenim audio zapisima, intervjuima i neviđenim TV snimcima, serija ima za cilj da otkrije pravu sliku o glumici.

    Kada je reč o glumi, Kim Kardashian se već ranije oprobala u nekoliko manjih i većih glumačkih uloga. Ovog puta, prema pisanjima svetskih medija, Kim je napravila još jedan korak više onog momenta kada je odlučila da se oproba u producentskom poslu. Kako će se snaći, ostaje nam da vidimo.

    Foto: @kimkardashian; Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: