Kim Kardashian u borbi protiv klimatskih promena lansira nipple push-up bra

    28.10.2023.
    RECOMMENDED

    Svako ima svoj način da se bori za nešto do čega mu je stalo, a Kim Kardashian to radi privlačenjem pažnje, i zasad joj dobro ide. Za ženu koja nema nijedan talenat kako su je opisivali na početku karijere, uspela je da izgradi SKIMS, kompaniju koja se fokusira na body positivity i inkuzivnost, a vredi preko 4 milijarde dolara, da učestvuje u reformarmama američkih zakona (criminal justice reform), čak i da glumi – i kritika i publika su pozitivno ocenile njenu ulogu u 12. sezoni serije American Horror Story.

    Sve ovo samo je vrh ledenog brega – Kim ima svoju igricu, piće, parfem i poslednjih godina se aktivno bori protiv klimatskih promena, što treba da znate ako ste pomislili da je njen poslednji video, o lansiranju brushaltera sa istaknutim bradavicima, nema nikakve veze s tim, iako pominje otapanje glečera i podizanje nivoa mora.  

    – Na zemlji postaje sve toplije i toplije. Nivo mora se podiže. Glečeri se tope. Nisam naučnica, ali verujem da svako može da upotrebi svoje veštine i doprinese rešenju problema, govori Kim gledajući pravo u kameru dok kuca na računaru i najavljuje poslednji proizvod kuće Skims, ultimativni Nipple Bra, push-up grudnjak sa istaknutim bradavicama na korpama, uz pomoć kog će ma koliko napolju bilo toplo, vaše bradavice izgledati kao da se smrzavate.  

    Ako se pitate zašto baš ovakav proizvod, Kim objašnjava – dobićete potrebnu podršku za grudi, a izgledaćete kao da ne nosite brus. No, sve ima i viši cilj.

    Deo kampanje za novi brushalter brenda SKIMS je i to što će 10 odsto od prodaje Nipple Bra ići organizaciji 1% for the Planet, koja ohrabruje velike biznise da doniraju deo svojih prihoda za obnavljanje resursa na Zemlji, vraćajući planeti za ono što su od nje dobili.  

    Nipple – bra će se naći u prodaji 31. oktobra, a cena još uvek nije objavljena.

    Fotografija: @skims

    Saznaj više:
    Povezani članci: