Nova filmska avantura: „Kinds of Kindness“ najavljuje ponovni susret Lantimosa i Stone!

    22.03.2024.
    RECOMMENDED

    Sveži od trijumfa kada je reč o filmu Poor Things, koji je debitovao na Oskarima 2024, reditelj Yorgos Lanthimos ne gubi vreme i odmah najavljuje svoj sledeći poduhvat uz neprikosnovenu Emmu Stone.

    Pripremite se jer se film Kinds of Kindness očekuje u bioskopima za svega tri meseca, u svetu 21. juna 2024. godine, zahvaljujući Searchlight Pictures-u.

    4625c0df4cfa25a9fbb1b5b671d0cc2f
    65a2f2467cd74a8cf6218e854c620cf8

    Ovaj potez reditelja mnoge ne iznenađuje, Lanthimos osigurava svoje kreativno savezništvo s Emom Stone, još jednom joj dodeljujući glavnu ulogu. Ovaj film označava njihovu četvrtu saradnju nakon uspeha filmova Poor Things, The Favourite Bleat.

    Uz Stone dolaze i poznata lica iz filma Poor Things poput Willema Dafoea i Margaret Qualley. Kao dokaz njihove bliske veze i nastavka saradnje, članovi ansambla nedavno su viđeni kako zajedno večeraju u prestižnom Sushi parku u Los Anđelesu.

    Kinds of Kindness – RADNJA:

    Što se tiče radnje novog filma Kinds of Kindness, detalja imamo veoma malo. Međutim, na Zlatnim Globusima, Lanthimos je zaintrigirao publiku otkrivajući da će film predstavljati tri međusobno povezane priče. Svaki od aktera moraće da prođe kroz zapanjujuću transformaciju, a reditelj će pokušati da otelotvori različite likove unutar svake narativne arke. Do kraja filma, svaki glumac će imati odigrati tri različite uloge, obećavajući narativni tepih neuporedivog kompleksa i dubine.

    Izvori bliski reditelju kažu da je film Kinds of Kindness izazvao različite spekulacije, te da je Lanthimos strategijski uskladio izlazak filma kako bi se poklopio s premijerom na slavnom Kanskom filmskom festivalu 2024.

    Kinds of Kindness

    Poslednji put kada je Lanthimos posetio Kan bilo je s filmom Ubistvo svetog jelena 2017. godine, gde je oduševio publiku i osvojio prestižnu nagradu za najbolji scenario.

    S takvim pedigreom iza sebe, anticipacija za najnoviji opus dostiže vrhunac dok filmofili nestrpljivo očekuju njegovo otkrivanje na globalnoj sceni.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: