Adam Driver i Penélope Cruz u novom filmu glumiće gospodina i gospođu Ferrari

    23.02.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/pencover.jpg

    Nakon Oskara za „Parallel Mothers“, Penélope ne pokazuje znake usporavanja, štaviše hvata zalet sa ulogom u novom filmu „Ferrari“ u društvu ni manje ni više nego Adam Drivera. Glumačka kombinacija iz snova? O, da! Ali, to nije sve. Pridružuje im se i Shailene Woodley. Šta od ovog tria možemo da očekujemo u novom filmu kome se smeši epitet ultrapopularan?

    Penélope kao Laura Ferari i Adam Driver kao Enzo Ferrari donose nam priču o izgradnji istoimene kompanije za luksuzne sportske automobile. Sa druge strane „savršenog“ života nalazi se Shailene u ulozi Line Lardi, Enzove ljubavnice i majke njegovog drugog sina Piera, koji će kasnije postati potpredsednik kompanije. 

    Snimanje bi trebalo da počne u maju, naravno u Italiji, tačnije Modeni, centru za proizvodnju automobila i Enzovom rodnom gradu. Režiser Michael Mann je ovaj projekat strastveno razvijao 20 godina, a radnja je smeštena u leto 1957. Bivši vozač trkačkih automobila Ferrari je u krizi, a kompanija koju su on i njegova supruga izgradili ni iz čega deset godina ranije suočava se sa bankrotom, koji prati i bračna bura. Enzo odlučuje da se suprotstavi svojim gubicima bacanjem kocke na kultnoj trci Mille Miglia. 

    Michael će režirati film prema knjizi Enza Ferrarija i scenariju koji potpisuje Troy Kennedy Martin, a među nosiocima glavnih uloga inicijalno je trebalo da se nađu Hugh Jackman, Christian Bale i Noomi Rapace. Još uvek nemamo zvaničan datum, ali glumačka ekipa je i više nego dovoljna da nas već baci u neizdrž.

    Saznaj više:
    Povezani članci: