Alicia Keys lansira novi album u decembru: Poslušajte prvu pesmu

    02.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/aliciacover.jpg

    Ovo je album koji se nalazi na samom vrhu naše “jedvačekanje” liste, ali će nas Alicia Keys počastiti sa ne samo jednim, već dve verzije novog albuma – “Originals” i “Unlocked”, a dok čekamo decembarsku premijeru slušamo pesmu „Best of me“.

    Možemo očekivati klasične klavirske vibracije na kakve smo od Alicie i navikli ali i nešto tvrđi zvuk, čemu se jednako radujemo. “Originals” predstavlja upravo tu njenu klasičnu stranu, dok je “Unlocked” neispričana priča nastala u saradnji sa Mike WiLL Madeom. Album je prvobitno trebalo da se dogodi još u martu, ali usled čitave prošlogodišnje situacije desila su se pomeranja, tako da je potvrđeno da album definitivno možemo očekivati 10. decembra.

    Zapravo, prema rečima pevačice ovo odlaganje je na kraju ispalo kao dobra stvar, budući da je album u međuvremenu dodatno obogatila. Početkom godine, Alicia je povodom dvadesetogodišnjice svog revolucionarnog debi albuma “Songs In A Minor” podelila specijalno izdanje koje je sadržalo dve prethodno neobjavljene bonus pesme sa originalnih sesija snimanja albuma, “Crazy (Mi Corazon)” i “Foolish Heart”, od kojih je poslednja bila prva pesma koju je ikada snimila. Vrtimo Best of me na repeat dok nestrpljivo čekamo ostale pesme.

    Saznaj više:
    Povezani članci: