Barbie Ferreira je rekla zbogom ulozi Kat u seriji „Euforija“

    26.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/eufkcover.jpg

    Serija „Euforija“ imala je veliko finale sa drugom sezonom i, ruku na srce, nismo sigurni da će treća moći da je nadmaši (što ne znači da nismo nestrpljivi da vidimo nove epizode). Ipak, jedno je sigurno – „Euforija“ bez Kat koju je do sada igrala Barbie Ferreira neće biti ista. Šta stoji iza odluke mlade glumice?

     

    „Sa suzama u očima, moram da kažem zbogom. Uložila sam svu svoju pažnju i ljubav u nju i nadam se da ćete to osetiti. Volim te, Katherine Hernandez“, napisala je Barbie na svom Instagramu.

     

     

    U prvoj sezoni, pratili smo Kat na putu istraživanja sopstvene seksualnosti, što je na kraju rezultiralo njenom vezom sa Ethanom (Austin Abrams), koji se pojavio kao njen partner i u drugoj sezoni. Višedimenzionalna, ranjiva i otvorena ličnost Kat mnogima je prirasla za srce, pa su gledaoci ostali zbunjeni kada je njena priča u drugoj sezoni izbledela.

     


     

    U periodu emitovanja druog seta epizoda, proširile su se glasine o tenzijama između glumice i kreatora serije Sama Levinsona. Verni obožavaoci su pretpostavili da je režiser namerno skratio njeno vreme pred kamerom, ali te tvrdnje ostale su na nivou spekulacija.

     

     

    Glumica je duboko zahvalna što je „Euforija“ imala tako snažan uticaj na gledaoce, ali se sada okreće prema nekim novim projektima. Barbie možete gledati i u novom horor filmu „Nope“, a mi se svakako radujemo da vidimo u kom smeru će se njena karijera nadalje razvijati.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: