Ben Affleck i Matt Damon ponovo glume zajedno

    21.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/matbencover.jpg

    Ali kada pogledate ovaj trejler nećete govoriti o njima

    Zahvaljujući filmu „The Last Duel“ gledamo reunion jednog od mnogima omiljenih filmskih dvojaca koji čine Ben Affleck i Matt Damon. Da stvar bude još bolja, ovog puta im se pridružuje Adam Driver i još sjajnih glumaca koji će izneti ovu istinitu priču na veliko platno.

    Reč je o istorijskoj drami, po uzoru na knjigu Eric Jagera „The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France“. Radnja je smeštena u Francuskoj u 14. veku, Matt Damon igra bogatog kralja, a njegova supruga (Jodie Comer) optužuje njegovog najboljeg prijatelja za silovanje. Niko joj (naravno) ne veruje, a kralj izaziva svog prijatelja na dvoboj, poslednji legalno sankcionisani dvoboj u državi. Posledice dvoboja su fatalne, budući da ako kralj izgubi, njegova žena će biti osuđena na smrtnu kaznu i spaljena na lomači usled lažnih optužbi.

    U glavnim ulogama našli su se Matt Damon i Jodie Comer, koja je postigla ogromnu popularnost zahvaljujući seriji “Killing Eve”. Pored njih, gledaćemo i druge fantastične glumce kao što su pomenuti Ben Affleck, Adam Driver, Dame Harriet Walker i Michael McElhatton, poznat po svojoj ulozi kao Roose Bolton u seriji “Game of Thrones”.

    Film je režirao Ridley Scott i to je još jedan od razloga zašto ne sumnjamo da će biti sjajan. Podsećamo vas i na njegova druga genijalna izdanja: “Gladiator”, “The Martian”, “Life in a day”, “Alien” i mnogi drugi. “The last Duel” izlazi u oktobru, a željno iščekujemo i “The house of Gucci” koji nam stiže u novembru. Ovi naslovi garantuju da će fimska jesen biti fantastična.

    Saznaj više:
    Povezani članci: