Izgleda da nećemo gledati drugi deo filma “Zovi me svojim imenom”

    03.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/namecover.jpg

    Evo zbog čega

    Svi koji su jedva čekali drugi deo filma “Zovi me svojim imenom”, biće razočarani. Naime, glavni glumci u filmu – Timothée Chalamet i Armie Hammer trebalo je da repriziraju svoje uloge u adaptaciji romana André Acimana, “Find me”. Uprkos prethodno potvrđenom nastavku filma, Luca Guadagnino sada nagoveštava da se to ipak neće dogoditi.

    Luca je izjavio da “Zovi me svojim imenom” i dalje ima njegovo srce, ali da trenutno ima puno projekata ispred sebe i da želi da se fokusira na pravljenje novih filmova. Ovaj odgovor verovatno neće iznenaditi njegove fanove, budući da Chalamet ima puno posla radeći na drugim filmovima – “Dine” i “Čarli i fabrika čokolade”. Sa druge strane, Hammer je izbačen sa mnogobrojnih projekata usled optužbi za seksualno uznemiravanje.

    Luca priprema i novi film – “Bones and all”, u kom će glavnu ulogu opet poneti Timothée, a uključiće i njegove druge bivše saradnike, Michael Stuhlbarg, Chloë Sevigny i Francesca Scorsese. Ovaj film je adaptacija istoimenog romana Camille DeAngelis iz 2015. godine. Priča prati mladu Maren koja živi na marginama društva i Lee-a, bespomoćnog lutalicu na njihovom putu kroz Ameriku. I ne, ovo nije ljubavna romansa. Reč je o horor filmu.

    Ali, to nije sve. Guadagnino sprema i triler, “Born to be Murdered”, koji nam stiže na Netflix sledeće godine. Do tada, možete pogledati “Zovi me svojim imenom”, ukoliko vam je ovaj sjajan film ikako promakao.

    Saznaj više:
    Povezani članci: