Pretraga

Izgleda da nećemo gledati drugi deo filma “Zovi me svojim imenom”

Izgleda da nećemo gledati drugi deo filma “Zovi me svojim imenom”

Evo zbog čega

Tekst: BURO.


Svi koji su jedva čekali drugi deo filma “Zovi me svojim imenom”, biće razočarani. Naime, glavni glumci u filmu - Timothée Chalamet i Armie Hammer trebalo je da repriziraju svoje uloge u adaptaciji romana André Acimana, “Find me”. Uprkos prethodno potvrđenom nastavku filma, Luca Guadagnino sada nagoveštava da se to ipak neće dogoditi.

Luca je izjavio da “Zovi me svojim imenom” i dalje ima njegovo srce, ali da trenutno ima puno projekata ispred sebe i da želi da se fokusira na pravljenje novih filmova. Ovaj odgovor verovatno neće iznenaditi njegove fanove, budući da Chalamet ima puno posla radeći na drugim filmovima - “Dine” i “Čarli i fabrika čokolade”. Sa druge strane, Hammer je izbačen sa mnogobrojnih projekata usled optužbi za seksualno uznemiravanje.

Luca priprema i novi film - “Bones and all”, u kom će glavnu ulogu opet poneti Timothée, a uključiće i njegove druge bivše saradnike, Michael Stuhlbarg, Chloë Sevigny i Francesca Scorsese. Ovaj film je adaptacija istoimenog romana Camille DeAngelis iz 2015. godine. Priča prati mladu Maren koja živi na marginama društva i Lee-a, bespomoćnog lutalicu na njihovom putu kroz Ameriku. I ne, ovo nije ljubavna romansa. Reč je o horor filmu.

Ali, to nije sve. Guadagnino sprema i triler, “Born to be Murdered”, koji nam stiže na Netflix sledeće godine. Do tada, možete pogledati “Zovi me svojim imenom”, ukoliko vam je ovaj sjajan film ikako promakao.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor