Kim Cattrall i „Emily in Paris“? Fanovi imaju teoriju da će se ovaj spoj desiti!

    08.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/emily1_cover.jpg

    Decembar nosi obeležje bindža, sa njim su stigli sveži naslovi i nastavci serija koje pratimo. Na watch listi se nalazi i treća sezona serije „Emily in Paris“ koja nam servira nove životne, ljubavne i poslovne zaplete kao i stylish kombinacije protagonistkinje. Ali, izgleda da u novim epizodama stiže i jedno neočekivano iznenađenje!

    Fanovi imaju teoriju da će se u nekoj od predstojećih epizoda pojaviti ni manje ni više do Kim Cattrall! Sećate se da je Carrie je u „And Just Like That“ otkrila da je Samantha dobila posao u Londonu? Na drugom frontu, odnosno u seriji „Emily in Paris“, Alfie (Lucien Laviscount), novi ljubavni interes glavne glumice vraća se u London, pa će to možda biti mesto susreta Emily i Samanthe. Dodatni dokazi? Kim je u septembru na svom profilu podelila fotografiju sa Patriciom Field, kostimografkinjom za „Emily in Paris“, a pojavila se i na premijeri treće sezone.

    Da li su Samantha Jones i Emily Cooper novi dream team? Ostaje nam da se strpimo i vidimo, ali je izvesno da to ne bi bilo van domena mogućnosti budući da je Darren Star kreirao obe serije!

    Saznaj više:
    Povezani članci: