Ko je vaš Ken iz mašte? Za film „Barbie“ on će biti Ryan Gosling

    25.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/ken_cover.jpg

    Izbor Margot Robbie za ulogu u filmu Barbie nam je od početka bio kristalno jasan (barem kada ostajemo na nivou izgleda) ali ono što smo se dugo pitali jeste ko će biti Ken. Ako se zadržimo na fizičkom nivou, na pamet su nam padali: Brad Pitt, Zac Efron, Jensen Ackles, Chris Hemsworth, Ryan Phillippe, a sada konačno imamo odgovor na našu, a sigurni smo i vašu dilemu – Ken će biti Ryan Gosling!

    Iako je usled gustog rasporeda inicijalno odbio ulogu, ekipa koja stoji iza filma je bila toliko uporna i ubeđena da je on njihov jedini i pravi izbor, da je naposletku popustio. Internet su naravno preplavili oprečni komentari; od onih koji se slažu da je Ryan idealan za ovu ulogu, do onih koji je ošto kritikuju. Kada malo bolje razmislimo, na koga god da je pao konačan izbor, ishod bi verovatno bio isti jer ljudima se, obrni okreni, ne može ugoditi. Osim toga, na pragu smo završetka 2021. godine, te bi zaista bilo glupo ostati na komentarima koji se tiču isključivo fizičkog, pa čak i kada je reč o filmu Barbie.

    Zapravo, ova priča sigurno neće biti površna budući da režiju i scenario potpisuje Greta Gerwig. Dakle, reč je o sjajnoj postavi koja stoji iza ideje ali i realizacije koju ćemo uskoro gledati. Greta je poznata po pravljenju snažnih i pametnih junakinja, posebno ukoliko se osvrnemo na njena prethodna ostvarenja – filmove “Male žene” i “Ladybird” zbog čega ništa manje ne očekujemo ni sada. Margot će učestvovati i u produkciji.

    Barbie ima veoma dugu i sadržajnu istoriju i verujemo da će u ovom filmu biti obučena u novo ruho (u svakom smislu). Mattel, kompanija koja stoji iza ideje o Barbie lutki, opravdano je optuživana za nerealne beauty standarde koje je postavljala od 1959. godine iako je istina da je izgled lutke samo proizvod fantazija kojima savremeno društvo u datom trenutku teži. A šta vi očekujete od Barbie i Ken fantazije?

    Saznaj više:
    Povezani članci: